Wild Country кафениот. Или Black Suеde Touch, си ја имав тоалетната вода и за мене нарачано од шо ми е убав мирисот.
Здраво феминки има ли некоја што сака да се зачлени во авон . Имаат многу добри понуди за преставници Овој крем со витамин c предобар е стварно веднаш се впива во кожата и освежува а и за подлога на шминка топ
Тие што не сте зачленети во Авон, Орифлејм а немате ни блиски зачленети како порачувате? Има ли некоја опција онлајн да се порача некако преку страната, без да си зачленет? Или да има некои зачленети што продаваат преку инста на пример, па преку карго ама претпоставувам се плаќа достава плус така. Не знам дали се исплати, подобро во dm cosmo ќе си купиш се, поевтини работи има и на лице место да си ги мириснеш и одбереш, за со достава не сакам. Не дека за 150 денари ми е дојдено, но не вреди во 2022 толкаво замарање за производи што секаде се достапни од други марки. Не знам зошто овие компании уште не се модернизираат и нема вакви опции за порачки.
За Авон можеш да си порачаш тестери ако си претставник ако сакаш нешто да испробаш. Не плаќаш ништо ако не порачаш ништо во месецот, не си обрврзан. Добиваш плус брошури со сетови и попусти на производи. Е сега направено е конзумеристички: имаш поголем попуст и добиваш подароци со тоа што порачуваш повеќе и повеќе (или да замараш луѓе да ти порачуваат за да добиеш нешто). Можеш да се регистрираш онлајн и ќе ти се јават и ќе ти објаснат како се порачува. Ваљда е и со Орифлејм слично. Јас се регистрирав за мене лично, за понекогаш да си нарачам, но реално не ни мораш затоа што имаш како што кажа еден куп производи во дрогерии, парфимерии, маркети... Инаку постојат за да заработуваат луѓе од нив. Како и да порачаш (дали онлајн сама или преку другарка) некому тоа им користи... Така функционира секаде...
Zdravo me interesiraat proizvodite za nega na lice dneven krem,nokjen krem, nekoj vitamniski serum ako imaat. I od feminkite ako ima nekoja koja raboti so avon da si poracam
женски некоја да сподели искуство со anew кремовите. Иам 30, али би зела нешто и за 40 ако е добро. Моја препорака маслото трофазно што сега во фокусот е 400 ден. перфектно за пред шминка.