Не знам, ја така прочитав некаде у ноември и тоа ме разочара ))))) Сега ништо не ме враќа. Не дека порано кој знае што нарачував, пак беше за себе и за некој ептен близок круг на луѓе. Сега веќе секако не би имал ни толкави порачки, па - чао чао Авон. Нема да ми недостасува, 90 посто од производите не ми се свиѓаа (од тоа што сум нарачувал), освен некој парфем можда онака малку, иако има некоја нота која е постојано присутна и прави да кивам.
Ама и парфемите реално им се безвеза. Како што пишав погоре, дали 2-3 парфеми се океј и се издвојуваат, останатите никакви, истите мирисни ноти ги вртат само друго шише и мислиш леле нов парфем, а тоа истиот од пред некоја година.За трајност па да не зборам, 2 часа ако траат супер ќе биде. Всушност и не се ни парфеми, туку тоалетни води што траат помалку од обичен спреј за тело. Today, Attraction, Incadessence и Far Away Beyond ми се допаѓаат и би ги користела, останатото ништо. Обичниот Far Away ми е претежок и бљантав, не можам да го помирисам, не па да го користам. Добро, секој со својот вкус. Од машките има исто така по некој добар што пријатно мириса но пак тоа па тоа, ништо ново ниту спектакуларно. Ама ги изругавме тука Авон но што е тука е, сами си се криви за тоа.
Абе не дека толку се презадоволни туку знаеш како да им напраат промет на Светле, Мара, Ката комшиката, колешката. Греота се и тие, бизнисот не смее да трпи..
Готовооооо, више не се замарам со Авон, крај. А ми беше интересно да си разгледувам каталози, губев време
Ништо, ќе си најдеш ново хоби. И мене исто ми беше интересно, а најомилени страни тие што беа парфимирани со мирисот на производот ама изгледа ги имаме надраснато тие работи.
Па почнаа да не праќаат и каталози, порано и рандом стигнуваа по пошта. Сега и за тоа се плаќа. Више не го отворам ни сајтот за да глеам шо имаат, секако не нарачувам.
Zdravo zenski dali nekoja od Vas ima katalog avon za noenvri slucajno, ako moze da mi pise da prasam nesto? Pozz
После година и кусур, глеав каталог на Авон. Страшно какви ценишта имаат! Па и доставата... Многу нешта се сменети. Не знам кој воопшто купува?
Како долгогодишен член кој работи со производи од Авон,можам да ти кажам дека во последнава година продажбата е намалена за 80%