Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. mentalist.mk

mentalist.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    92
    Веќе ја порачав, девојчето многу ми ја пофали. Кога ќе стигне ќе пишам дали и колку сум задоволна. Сепак ви благодарам на одговорите.

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Женски го имате користено овај десно третманот шо е? Мене ми стигна, ама не знам дали се клава на цела коса или како капките само на врвовите? Ај некој шо го користел нека кажи :)

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Ја пробав оваа крема за раце и преубава е. Ги мазни и хидратира а што е најважно брзо се впива во кожата и кога ќе си измиете раце мирисот и останува. Ја препорачувам за оние кои немаат секогаш сува кожа на рацете.

Завчера ми стигна овој и си викам да го пробам може ќе го замени зелениот на времето кога им беа.
    Од прв пат вака сум задоволна и прекрасен е.Убаво мириса и мене баш ми се погоди.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Saricko

Saricko Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    1.137
    Омилени :inlove:

Прикачени фајлови:

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Девојки дали некоја од вас го има користено лосионов, сега го гледам намален е 139 ден па се мислам дали да го порачам
    И гелов за интимна нега без мирис

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Болдираното го имам, мислам пишав пред тебе за него. Прекрасно е кожата е мазна, што е најважно ја ублажува непријатната миризба и не се чувствува повеќе дека ти мириса.

Јас ги користев порано тие со зелено капаче и многу бев задоволна. Сега го зедов прв пат ова и ептен ми се погоди,но се зависи од тоа каква кожа имаш. Препорака од мене имаш за него.

На kikkki и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  7. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ги имам и лосионот за тело и гелот за интимна нега користено.
    Гелот е супер најсупер,навистина е прекрасен нема некој мирис посебен гелот,но после миење чуствуваш свежина цел ден.
    А лосионот за тело не е нешто посебно,добар е,ја хидратира и омекнува кожата ама кратко треае,не е многу масен и густ.
    За тие пари вреди,еве пример од скин соусофт се подобри ама пак се 250+,или од планет спа ама пак се над 450,така да за овие пари за секојдневна употреба е супер.
    Инаку сакав да прашам дали има некој користено спреј за фиксирање на шминка од авон,во тековниот каталог што е?

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    Се согласувам со тебе,кремата е преубава. Јас цела колекција со какао ја собрав :lol: преубави се,ја прават кожата мека и нежна,а и убаво мирисаат.

9. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Гелот за интимна нега со нежен мирис,гледам го има на стр. 178 и е 109 ден. со порачување на кој било производ од брошурата. :)
    И јас мислам да порачам гел,порано ги користев кога беа во старото пакување и супер ми беа. :)

10. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.410
    Допаѓања:
    8.467
    Девојки го има некој користено кремот да каже нешто повеке?

11. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Јас го користев ама од тестери,намерно земав тестери да видам како ќе ми одговара прво,бидејќи ме привлече.Структурата му е потечна на кремов,кога ќе се нанесе..мене лично,прво ми беше чуден и си реков што ли ставив на лицево сега? :| Но откако убаво го размачкав убаво изгледаше,дава малку боја на лицето и многу многу убав сјај,ми се допадна и мазно ми беше лицето.Го пробав еднаш со шминка одозгора и прекрасна ми беше шминката,не ми се помрдна ете не цел ама сигурно половина ден и изгледаше природно,убаво.Јас сум задоволна од пробата со тестери,сега незнам кај тебе како ќе биде.Јас би ти рекла да видиш дали има тестери и да си земеш,па ако ти е убаво цело купи си го . :)

12. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.410
    Допаѓања:
    8.467
    Дефинитивно ке го порачам, според твојот опис е баш она што го сакам од една крема за факс или денско кафе.Гледам сега е 200ден на попуст, па и да не се погоди нема врска, ке се искористи некакo не има жени по дома :).

13. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Жени, го има користено некоја од вас од Планет спа кремот за лице со екстракти од црн кавијар? Го меркам, ама па од авон никогаш не сум користела ете конкретно било каков крем за лице. А ми го пофалија повеќе пријателки, па се мислам дали да го земам. м? :)

На AnGeL4e009 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.812
    Допаѓања:
    24.088
    Четките за шминка дали ги бива? :?:
    Мислев таа за руменило да ја порачам деновиве.
    Ве молам, пишете искуство ако имате.

15. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    За колку време стасуваат нарачките ? :)

На Coco-Chanel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Ако зборуваш за овие, ги имам јас.
    Задоволна сум, ептен се меки и нежни. Лесно се и чистат. Порачај си ги. :)

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mentalist.mk

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    92
    Јас го користам, убаво навлажнува, а има специфичен, долготраен мирис. Е сега не знам колку години си, ама на него пишува за измазнување на лицето, па и јас се помислив дали да го користам. Ќе заборавев - ноќен крем е, не е дневен.

18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.975
    Допаѓања:
    90.408

Ја имам јас големата чека за руменило,преубава е многу е мека нежна и лесно се чисти :)
    Порачај си ја нема да зажалиш :)

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mentalist.mk

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    92
    Ова е се ама пудра не е. Кремаста структура, покривност 0, и тоа голема 0. Барав пудра, а не крема за лице, не покрива ништо, среќа што не ми е исфрлено лицето дури тогаш којзнае каква ќе бидев. И да не заборавам светам како новогодишен лампион. :devil: Ова дефинитивно е последен пат да купувам декоративна козметика од Авон.

20. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    ^Можете да приметите дека слично на ова имам пишано ама сега уствари сфатив што е со цц кремава.Значи не е пудра,баш крема,ама изедначува тен ептен,црвенило покрива и се,не одма од кога ке ставиш,туку после 2,3 минути више цел тен ти е ист.Тоа е фактички функцијата,color corection, заради тоа е. :)