Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    56
    Ова е масло за коса, го има ли некој? Прашањето ми е дали се користи на сува/мокра коса како капките за коса што се или се одмива ? :$

Прикачени фајлови:

2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    И јас си го порачав па чекам да видам дали ќе ми пристигне во четврток :D Совет :?:

3. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Како што прочитав јас ,пишува дека е топло масло за коса односно се затоплува и се користи.Откако ќе го затоплиш малку,ќе почнеш да го нанесуваш со масажа на косата убаво,секаде..на мокра коса. :) После измиј си ја косата нормално како секогаш. :)

4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    И јас се прашував за ова, еве што прочитав на интернет за лидерството.
    БРЗ НАПРЕДОК

Со напредување во лидерскиот модел Вие преминувате на следното ниво каде освен личната продажба, создавате свој тим на луѓе, кои ги обучувате и како нивен тренер и советник, им покажувате како можат и тие да остварат профит и заработка преку продажба на козметичките производи на АВОН.
    Вашиот успех е неизбежен, следното ниво може да го почнете веднаш Продажен Лидер !

Мислам треба да се обратиш таму до тие што се главниот тим, или на твојот лидер. :)

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    247
    Јас ги имав нарачано но не бев многу задоволна :x :worried: за џабе ги зедов :puke:
    Имам од истово само крем за лице :inlove: прекрасно ми мириса леле кејфој сум а го платив само 50 денари со попуст :clap: :rock:
    Јас имам иста ваква и ко ке се намачкам исто како со крем да се мачкам :devil: ништо не ми покрива и јас имам пеги на лицето :worried: и се каев што ја купив ...но мама ја пробала скришум од мене и и се бендисала и си ја зела зашто и се жалев дека не ми стои убаво...па на мојата најмила мамичка и ја дадов како подарок :inlove: ..што значит све до кожата е..
    Мајка ми го користи...Се намачкав еднаш да пробам како и многу ми се бендиса и многу убаво ми мириса и си порачав и за мене :inlove:

6. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    56
    А некој што ги користел сенките за очи четирибојни true color, дали убаво се нанесува да не се суви ? Или па некои други сенки што се убави од авон да ми препорачате :)

7. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    3.907
    Јас ги имам сенкиве и презадоволна сум .Јас ги имам skyline не ми текнува точно црно со бело и двенијанси на сиво се. Не се пресуви ниту премногу меки тамам се.
    Многу се трајни јас ги имам носено најмногу 5 часа и издржуваат супер без база и фиксатор. И плус супер цена имаат , околу 300 денари.
    Инаку јас секогаш пред да ставам од сенкиве како база си ставам од пудрата што ја користам.

На Nausicaa и ana.n18 им се допаѓа ова.
  8. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Во новиот каталог има во пакет супер шок маскарата црната и сјај за усни знам дека се исплати но ми рекоа дека четкичката на сјајот е мн мала и дека нема да може цел да го искористам дека ке го фрлам. Има ли некој искуство со сјајот да ми каже за да знам а и исто така за маскарата прочитав многу коментари дека за кратко време се сушела.
    п.с. понудата во каталогот е на 68 стр.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  9. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    30

Сјајчето го имам користено, пецка на устата интересно е но вистина четкичето е мало...и маскарата исто ја имам користено, ми се допаѓа но пребрзо се суши, ја користев околу 1 месец..Мој совет е да не ги порачуваш бидејќи за тие пари можиш да си купиш многу поквалитетни производи, позз ;)

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Маскарата е така така, убава е но ако пред неа нанесеш др маскара за да не ти се сплеткаат трепките.
    А сјајот ич не ми се допаѓа го имам дома и така ми стои, пецка многу барем мене така ми изгледа плус не стои долго.

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lovely39

Lovely39 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    10
    До MajaEsposito(не можам да цитирам преку телефон сум) - јас имам од луксузниот кармин Ultra Colour и презадоволна сум, цел ден стои, јадам, пијам и не се брише :D

12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Значи римелов е закон,незнам како ви се суши ама не е битно...
    Јас сум презадоволна и го користам со години
    Еве последниот го отворив во декември и уште го користам... :wasntme:
    Аза сјајчево незнам стварно,не сум го користела и мене ми изгледа примамлива понуда
    Римелот ќе го земам како и да е ...а се исплати со сјајче...се мислам :D
    Инаку да се пофалам:ми стигнаа путерот за тело и кремата за раце од кокосов путер мммм... :inlove:

13. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    773
    Сетчето за веѓи е екстраа многу сум задоволна восокот стварно ги фиксира веѓите а бојата е супер делува многу природно а воедно оди и со двострана четкичка која е доста практична...само што има само една нијанса нема избор за некои што имаат посветол тен...ама мене овој сет баш ми одговара за тие што имаат потемни веѓи и коса топло го препорачувам.Инаку го зедов за 169ден.

На Jenniffer, Beauchamp и EMoonlight им се допаѓа ова.
  14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Јас ќе си умрам по овој :( Многу ми е скап, инаку ќе го порачав.
    Некако не ми се даваат +350 денари за кармин.

15. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Да не ти биде жал! Другарка ми порача Лукс кармин, го `позајмив`за искачање и воопшто не сум задоволна од квалитетот - воопшто не беше траен и ,барем за мене, имаше некоја чудна текстура :^)

На anggell и EMoonlight им се допаѓа ова.
  16. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Преуба е бојата и јас сакам ваков да си купам. Ќе почекам да поевтини, ама ќе си најдам некаде поефтино карминче со ваква боја.

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Гледам барате слична боја на Luxe. Јас ги имам тие подолу од сликата, црвениот и розевиот ама да ви кажам па многу се убави а посебно црвениот. Не се скапи и долготраат барем по мое.
    По мое тие што ви се обележани со плаво мислам дека се слични бои на Luxe.

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      203,9 KB
      Прегледи:
      308
    На Nausicaa, EMoonlight и missfortuna им се допаѓа ова.
  18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    До сите тие што го исполнија условот за таблет леново - дали ви стаса? Дали се знае кога точно ќе го пратат? Па неможам веќе да го дочекам :!: ]:)

19. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Пред некое време користев маскара од авон со сино капаче а сега ја барам ни каталозиве ја нема ??
    дали знаете нешто вие ?

20. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    56
    Само капачето е плаво, не цела маскара? :^)