Авон и нивната козметика

Discussion in 'Лице' started by lovely-girl, Feb 15, 2012.

1. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Ова е масло за коса, го има ли некој? Прашањето ми е дали се користи на сува/мокра коса како капките за коса што се или се одмива ? :$

Attached Files:

2. Faline

Faline Популарен член

И јас си го порачав па чекам да видам дали ќе ми пристигне во четврток :D Совет :?:

3. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Како што прочитав јас ,пишува дека е топло масло за коса односно се затоплува и се користи.Откако ќе го затоплиш малку,ќе почнеш да го нанесуваш со масажа на косата убаво,секаде..на мокра коса. :) После измиј си ја косата нормално како секогаш. :)

4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

И јас се прашував за ова, еве што прочитав на интернет за лидерството.
    БРЗ НАПРЕДОК

Со напредување во лидерскиот модел Вие преминувате на следното ниво каде освен личната продажба, создавате свој тим на луѓе, кои ги обучувате и како нивен тренер и советник, им покажувате како можат и тие да остварат профит и заработка преку продажба на козметичките производи на АВОН.
    Вашиот успех е неизбежен, следното ниво може да го почнете веднаш Продажен Лидер !

Мислам треба да се обратиш таму до тие што се главниот тим, или на твојот лидер. :)

kikkki likes this.
  5. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Јас ги имав нарачано но не бев многу задоволна :x :worried: за џабе ги зедов :puke:
    Имам од истово само крем за лице :inlove: прекрасно ми мириса леле кејфој сум а го платив само 50 денари со попуст :clap: :rock:
    Јас имам иста ваква и ко ке се намачкам исто како со крем да се мачкам :devil: ништо не ми покрива и јас имам пеги на лицето :worried: и се каев што ја купив ...но мама ја пробала скришум од мене и и се бендисала и си ја зела зашто и се жалев дека не ми стои убаво...па на мојата најмила мамичка и ја дадов како подарок :inlove: ..што значит све до кожата е..
    Мајка ми го користи...Се намачкав еднаш да пробам како и многу ми се бендиса и многу убаво ми мириса и си порачав и за мене :inlove:

6. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

А некој што ги користел сенките за очи четирибојни true color, дали убаво се нанесува да не се суви ? Или па некои други сенки што се убави од авон да ми препорачате :)

7. naturally

naturally Популарен член

Јас ги имам сенкиве и презадоволна сум .Јас ги имам skyline не ми текнува точно црно со бело и двенијанси на сиво се. Не се пресуви ниту премногу меки тамам се.
    Многу се трајни јас ги имам носено најмногу 5 часа и издржуваат супер без база и фиксатор. И плус супер цена имаат , околу 300 денари.
    Инаку јас секогаш пред да ставам од сенкиве како база си ставам од пудрата што ја користам.

Nausicaa and ana.n18 like this.
  8. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Во новиот каталог има во пакет супер шок маскарата црната и сјај за усни знам дека се исплати но ми рекоа дека четкичката на сјајот е мн мала и дека нема да може цел да го искористам дека ке го фрлам. Има ли некој искуство со сјајот да ми каже за да знам а и исто така за маскарата прочитав многу коментари дека за кратко време се сушела.
    п.с. понудата во каталогот е на 68 стр.

SimonaTino likes this.
  9. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Сјајчето го имам користено, пецка на устата интересно е но вистина четкичето е мало...и маскарата исто ја имам користено, ми се допаѓа но пребрзо се суши, ја користев околу 1 месец..Мој совет е да не ги порачуваш бидејќи за тие пари можиш да си купиш многу поквалитетни производи, позз ;)

bubamara12345 likes this.
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Маскарата е така така, убава е но ако пред неа нанесеш др маскара за да не ти се сплеткаат трепките.
    А сјајот ич не ми се допаѓа го имам дома и така ми стои, пецка многу барем мене така ми изгледа плус не стои долго.

bubamara12345 likes this.
  11. Lovely39

Lovely39 Истакнат член

До MajaEsposito(не можам да цитирам преку телефон сум) - јас имам од луксузниот кармин Ultra Colour и презадоволна сум, цел ден стои, јадам, пијам и не се брише :D

12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Значи римелов е закон,незнам како ви се суши ама не е битно...
    Јас сум презадоволна и го користам со години
    Еве последниот го отворив во декември и уште го користам... :wasntme:
    Аза сјајчево незнам стварно,не сум го користела и мене ми изгледа примамлива понуда
    Римелот ќе го земам како и да е ...а се исплати со сјајче...се мислам :D
    Инаку да се пофалам:ми стигнаа путерот за тело и кремата за раце од кокосов путер мммм... :inlove:

13. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Сетчето за веѓи е екстраа многу сум задоволна восокот стварно ги фиксира веѓите а бојата е супер делува многу природно а воедно оди и со двострана четкичка која е доста практична...само што има само една нијанса нема избор за некои што имаат посветол тен...ама мене овој сет баш ми одговара за тие што имаат потемни веѓи и коса топло го препорачувам.Инаку го зедов за 169ден.

Jenniffer, Beauchamp and EMoonlight like this.
  14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Јас ќе си умрам по овој :( Многу ми е скап, инаку ќе го порачав.
    Некако не ми се даваат +350 денари за кармин.

15. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Да не ти биде жал! Другарка ми порача Лукс кармин, го `позајмив`за искачање и воопшто не сум задоволна од квалитетот - воопшто не беше траен и ,барем за мене, имаше некоја чудна текстура :^)

anggell and EMoonlight like this.
  16. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Преуба е бојата и јас сакам ваков да си купам. Ќе почекам да поевтини, ама ќе си најдам некаде поефтино карминче со ваква боја.

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Гледам барате слична боја на Luxe. Јас ги имам тие подолу од сликата, црвениот и розевиот ама да ви кажам па многу се убави а посебно црвениот. Не се скапи и долготраат барем по мое.
    По мое тие што ви се обележани со плаво мислам дека се слични бои на Luxe.

Attached Files:

Nausicaa, EMoonlight and missfortuna like this.
  18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

До сите тие што го исполнија условот за таблет леново - дали ви стаса? Дали се знае кога точно ќе го пратат? Па неможам веќе да го дочекам :!: ]:)

19. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Пред некое време користев маскара од авон со сино капаче а сега ја барам ни каталозиве ја нема ??
    дали знаете нешто вие ?

20. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Само капачето е плаво, не цела маскара? :^)