Ги има ли користено некој овиа маски од Авон, дали помагаат ги гледам сега во новиот каталог и ги намалеле
Океј е Авон.Не се лоши производите,ама јас не ги користам,не ми одговараат многу многу..Кожава ми се навикна на друга козметика.Имам искуство само со едни од сенките.Добри се.
За секаква коса се користи најчесто за заплеткана бидејки со помош на ова спрејче.. многу лесно и брзо се расчеслива, не се разлетува и не се електириза.. јас го користам и баш ми е убаво, задоволна сум ..
Од авон ги користам само лосионите, маскарите и парфемот пур бланка еднаш си земав и молив за очи али не ми одговара ми замаглуваат очите и ми солзат
се разочарав од тоалетната вода Инфинит момент-900 денари чини, 100 пати се прснав воопшто не трае, ко да не сум се прснала, а па спрејот за тело нула. незнам што да кажам прекрасно мириса, ама кога го нанесувам на мојата кожа не мириса воопшто, изгледа до мојата кожа е проблемот-незнам што да кажам.
Не е до твојата кожа проблем туку убаво си пишува дека е тоалетна вода - 20% мирис и 80% алкохол-вода, и ако е некој нежен мирис нормално е да не трае. Не дека рекламириам нешто ама тоа е причина зошто мразам тоалетни води - не траат воопшто
dalika1 јас ја имам користено таа маска од авон ама не ми се допаѓаа..не ми одговара на лицето...па нез за твоето има разлика,не одговара на секој..а јас не ставам на моето лице мн маски бидејќи има проблем ми излеваат само повеке плуски... моментално си нарачав една од орифлејм Оптималс Нутри Калм....
Капките за коса ги користев, ама последните години ги излијавија...шампоните ми ствараат многу првут, лосионите за тело ми се ок, сјајчињата за уста исто така, парфемите - одлично, со некои исклучоци.
девојкијас сум нова кај авон и вака..си порацав некои производи но не ми стигна сега да цекам нареден пат кога ке дојдат другите производи или да си нарацам повторно?? и како треба да ми ги дават цените мене,мисланм дека треба поефтино или онака како сто се во каталог..бидејки мене ми ги има пратено како во каталог а јас сум нивни застапник??::
За производите што си ги нарачала види си во фактурата што ти пишува, дали ќе ти стигнат во наредната нарачка или воопшто ги немаат на залиха А за цените си имаш процент во однос на цехот што си го направила, тоа е за сите производи што ги нарачале кај тебе (тоа е и твојата заработка)
Пишува само за еден спреј дека недостасува и не порачувај а за другите производи ништо не пишува...е да тоа ми вика и една другарка, требало поефтино да ми ги даваат мене, али мене ми стигна цена колку што беа во каталог....
Епа можеби тие производи што си ги нарачала немаат дополнителен попуст ако се многу намалени во каталогот. На тој што ти пишува да не го нарачуваш значи дека го немаат воопшто на залиха. Најдобро ти е да си се консултираш со твојот координатор ако мислиш дека има некоја грешка
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/image ... 086130.jpg девојки сте ја пробале маскарава?? добра е?? да не е како грутки и се пуста бојата??? ја има ви мини каталогот и затоа да си прасам дали е добра... и која маскара ја користивте од авон која е најдобра според вас??
Девојки за пудрава ако ја користел некој, кажете ми дали е добра? Ми треба се од шминка,така да си прашам што е добро и убаво, да си земам од тука...
Сум користела неколку маскари од авон, оваа за која прашуваш конкретно не но мене омилена ми е оваа, не прави грутки никакви и стварно делува природно, уште ако знаеш да си ги кренеш трепките како треба супер за пудрава не знам