сега се циклама во каталогот, истите се само види ја четкичката, убави се ги имам користено, можам да кажам дека и текстурата им е иста а четката за волумен е поубава сега
Презадоволна од најнована маскара во плаво пакување АЕРО ВОЛУМЕ ТАКА НЕШТО АКО ВИ СЕ ПРИ КРАЈ МАСКАРИТЕ Д АСИ ЈА ПОРАЧАТЕ......
Не ми ја покажува сликата но сега ке ја побарам во каталогот да видам дали ја има истата само во циклама
Дали познавате некој или пак вие сте преставник на авон затоа што сакам да нарачам од Скопје ми треба пишете ми во лп телефон па ќе се договориме
Јас не приметив некоја голема разлика, што знам.. задоволна, може да се каже. Повеќе ми се допадна мирисот. Немаше некој ефект и сега ги користам тие со зеленото капаче и сум многу задоволна.
јас го користам ова и сум многу задоволна имам многу оштетена коса и кога ке ставам од ова косата ми е многу подобра
Девојки дали го имате користено BB кремот од Anew Vitale и дали сте задоволни...покривност, трајност..? Или BB kремот од Solutions ?? Кој е подобар ?
Што мислите за маските и балсамите за коса од авон натуралс ? Има некоја од вас користено? Се мислам што да порачам сега,па да ми помогнете .
Убаво мирисаат, ја омекнуваат косата и тоа е тоа - не регенерираат и не ја оправаат косата (ама од друга страна јас сум фарбана плава и мене ми треба поинтензивна нега така да може за `нормална` коса да се супер )
Благодарам Nausicaa Би сакала да ми кажеш и дали се задржува мирисот на косата барем првиот ден? Зошто знам дека убаво мирисаат,а сакам производ со мирис кој ќе се задржи.
Дали некоја ја користела зелената колекција на Solutions ? Ако некоја користела било што од сликата нека сподели искуство...особено сум заинтересирана за дневниот крем...имам мрсна кожа па нз дали ќе ми одговара, или пак е наменета за сите типови на кожа..? Споделувајте мислења..
Го има некој пробано фиксаторот за шминка, не ми изгледа скап спрема стандардната цена за фиксатор обично се дупло поскапи.. каков му е квалитетот дали убаво ја фиксира шминката, коментари?
Девојки хелп ве молам, дали некој го користел ова и дали е задоволен од квалитетот. Го порачав и сакам да знам дали е ок. Благодарам