Мене искрено Литл Блек Дрес ми е многу поубав и посладок мирисот,а овај другиов ми е многу јак. Ја би за Блек Дрес нема да згрешиш
^ намерно не го ставив Femme, мене не ми е нешто посебно, го имам пробано. одамна сакав да пробам некој од овие два, па еве идеална прилика, само уште да се одлучам
Го имам и двете ама првото не го порачувајте девојки го земав минатиот каталог и не е спреј туку како ласион е внатре течно затоа немој. Инаку второто ти е подобра опција. Денес ми стигна од калинка и манго преубав е. Го имам и орхидеја и боровинка ништо посебно мене лично не ми трае. А роза и чоколадо не е лош.
Јас си го порачав жолтово, го мириснав кај другарка и многу ми се допадна . Мене баш жолтиов некако полесен ми е спрема Little Black Dress. Инаку ова не се парфемчиња, тоалетни води се. Моето ќе ми стигне во Вторник па до тогаш ако немаш нарачано ќе ти пишам каков е
И двата имаат јак мирис баш за овој период сега есен-зима Првиот има појак мирис,ако сакаш јаки мисиси сигурно ќе ти се допадне тој повеќе и другиот е јак ноима и некоја нежна нота во него поприфлечно мириса Мајка ми го користи тој. Јас ти го предлагам вториот
Истото Мислење го имам и јас. Ги имам користено и двата со тоа што вториот е многу понежен од првиот .. така да и јас сум за вториот
Aко сакаш појаки парфеми тогаш дефинитивно Little Black Dress.Според мене тој е еден од подобрите парфеми што сум ги користела а и не е скап, често се наоѓа на попусти.Сум го порачала околу 10тина пати, со оглед на тоа што парфемите брзо ми здосадуваат, не е истото и со овој парфем.Додека пак Incandensece не е лош, понежни ноти има и не е толку траен како овој првиот.Па сега зависи дали сакаш појак или понежен мирис.Јас сум повеќе за првиот, Little Black Dress.
Јас сум за Инкандесенс. Мене ми е поженствен, го обожавам ептен. Баш штета што немам преку кој да го нарачам, добро би ми дошол. ЛБД е класика, ама мене не ми е многу по вкус, уајт дрес ми е нај нај од целата колекција.
И јас би ти препорачала Инкандесенс, преубаво мириса, а и подолго трае за разлика од little black dress.
Јас си порачав Little Black Dress, до сега немам порачувано освен стикчињата. Паа ќе видиме како ќе се покаже.
Што мислење имате за производите од колекцијата на clear skin, ? општо за се ме интересира ако имате некакво искуство, споделете
Девојки јас сакав да ве прашам меѓу кој да се одлучам од овие два, сакам да си порачам еден ама еве сега гледам дека веќе сте пишувале за парфемчињава и го имате пофалено Инкандесенс. Е сега се мислам и за него ме премисливте ќе испадне ни тој, ни тој, туку овај жолтиов Дури сега дефинитивно неможам да се одлучам, а немам користено ниту еден од овие три
јас ги користам.цел сет за црнки и за пори ги имам и сум задоволна многу посебно од гелот за црнки. Јас го порачав фиксаторот доста ми го фалеа. Истотака тудеј 2 парфемчиња си нарачав го обожавам. и фејм го имам така да се мислев и за оние од последна страна ама нз дали се добри Спојлер е како не отворив на темава порано
Femme дефинитивно отпаѓа од тројкава. Не дека не е убав, него во трајноста е неспоредлив со другите. Е сега и Incandessence е добар, ама мене Little Black Dress-от ми е некако класика