Мене не ми се допаѓа Luck воопшто. Обично сакам јаки парфеми, ама овој има такви ноти што ме иритираат. Се е до вкусот. Не е баш ефтин, па ако имаш шанса побарај да го пробаш некаде, сепак.
На пудрата не пишува за каков тип на кожа е, ама јас мислам дека одговара на секаков тип. Јас имам сува кожа и ја користам, а сестра ми комбинирана, и пак и одговара. Покрива многу, и лицето го прави буквално ко порцеланско Спојлер барем мене Нема да зажалиш ако ја купиш.
Јас ја имам свиленкавата. Лани ја имав и оваа магичната и ич не ми се свиѓаше, покривност 0.. Иначе, заедно со оваа пудра ја користам и камената пудра на Luxe, добитна комбинација се двете заедно.
Се прилагодува на секаков тип кожа. Напишав и погоре, сестра ми има комбинирана јас сува кожа, и на двете ни одговара.
Дали некој ја има користено палетата на Авон составена од 4 сенки, 4 сјајчиња за усни и 2 руменила? Сакам да си ја нарачам па прашувам за мислење.
Дали некој го има користено ова, па да сподели мислење? Одамна го купив и го пробав, но некако воопшто не останува на усните, по неколку минути исто како да немам ништо ставено.
Јас ја имам оваа - и сум презадоволна, преубави боии, кармините се преубави исто и сенките. мене ми е супер. а сигурно и таа е со сличен квалитет бидејќе се повеќе
Колку чини парфемот Avon femme? Го имам добивано како подарок и многу ми се допаѓа, па сакам да си го купам.
Јас го имам овој гел маска или како поточно се вика Мене ми е океј се исплаќа за парите,само треба да се стави подебел слој и да се чека повеќе од половина час за да се извади така како што е покажано на сликата. Посебно сестра ми во 2 недели 3-4 пати си става од неа јас поретко Оваа морам да го кажам кога ја добив дечко ми беше на гости кај мене и седевме заедно + мама со нас од радости и од што сакав да ја пробам ги намачкав и нив и сите си дремевме додека да видиме каков ќе биде ефектот
Девојки, ја имате ли користено новата маскара на Авон, биг дарлинг? Како ви изгледа и дали вреди да се нарача?
Го има некој користено овој ББ крем? Добар е? 5 во 1 за масна и комбинирана кожа: 1. обезбедува природен мат финиш 2. ја хидрира кожата 3. ја изедначува текстурата и тенот на кожата 4. ги прикрива несовршеностите 5. обезбедува изглед без пори и несакан сјај