Јас имам комбинирана кожа, со мрсна т-зона, а оваа пудра уште толку го истакнува тој дел после саат време. Ако сакаш мат изглед, нарачај си некоја друга, зашто оваа е далеку од мат.
Ме нервираат оние спрејовите што ги има од калинка,од малина,јагода,праска,ванила,кокос... кога ќе се напрскаш мноогу убаво мирисаат на тебе..ама по 1 нецел саат и толку..ич не траат аа стварно преубавоо мирисаат!!ама џабе им е не траат
Како рекле старите колку пари толку музика, иначе спреовите навистина убаво мирисаат, а и траат повеќе од 1 саат сестра ми ги користи тие, кога ќе се испрска мириса цела соба, каде што ќе помине се осеќа дека она поминала и кога ќе се доближиш на еден метар до неа исто така мириса. А ако ти се убави, пробај да ги искомбинираш со лонсионот за тело и гелот за туширање можеби така повеќе ке трае
Од спрејчињата од Авон калинка и манго најмногу ми траее. И другарка ми го користи и се прска од дома насабајле и по 5/6 саати и трае дури пред да си оде дома и мириса спрејчето. Ама го користи со гелот и ласионот заедно. Другите спрејчиња ги имам роза и чоколадо, слива и ванила, темјанушка и личи и тоа од боровинка и орхидеја и ептен слабо траат дури тоа последното мириса на ракија.
Јас ваков си нарачав последно, 139 денари е и барав лосион за тело од ванила, како 1 на 10 ми дојде.Претходниот пат си земав од жолтата маскара, супер ги прави трепките, мада што требаше да ја чекам на попуст, ама вреди за парите.
Се решив конечно да си ја купам палетата со 4 сенки од Авон и разгледувајќи ги нијансите по нетов се заљубив во Chocolate Sensation, ама еве и во претходниот каталог и во овој новиов ја барав ама таа нијанса ја нема... Ако има некој што е зачленет или што има некаква информација зашто ја нема и дали ќе ја има пак нека ме извести ве молам, ептен ми се погодени боите баш чоколадни какви што барам. Еве слика:
Ај ако не ти е проблем пиши ги како се вика нијансата односно дали се true color mocha latte или дрига нијанса.латево ги има во наредниот број и се 329 ден позз
Како што пишав и погоре нијансата се вика Chocolate Sensation и е од True Color сенките. Еве од позади на пакувањето си пишува, не е истата со Mocha Latte таа си е друга нијанса...
^Мене забораила да ми го порача другаркава и сеа од новогодишниов порачав колекција од лосионов, пилинг за тело од чоколадо и крема за раце за 270 денари се, многу поисплатива опција.Имаше иначе и лосион за тело и гел за туширање за 200 ден, тие големите од по 500 и 700 мл гелови за туширање се по 180 и 200 ден, доста промоции има сега.
Имате ли некакво искуство со маскава за коса од Planet Spa од Avon? Сега гледам во овој каталог има акција купи 2 производи за 399 денари, и сакав да си ги земам маската за лице со минерали од мртво море и оваа Bali Botanica маскава за коса, па ако ја користел некој нека пише збор два за неа, ако не е добра да не се летам одма да ја купувам само затоа што е на попуст.
Ја користев маската за коса пред 2 месеца, и сум препрепре задоволна. Се покажа како доста ефективна. Многу убаво мириса, ја хидритира косата и ја прави свиленкава, а башка и бавно се троши големо е пакуањето. Препорачувам.