Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. bella24

bella24 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2014
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    789
    ептен сум задоволна од планет спа пилингот за тело и маслото за тело (лилјаковото) двата производи за 400 ги земав и прекрасни се. маслото мозе да се користи и како маска за коса. ја прави премека и миризлива. во глобала задоволна сум од производите на авон

На ivana111, joy1, trlala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    И мене ми фатија око овие, но од премногу палети не порачав. Сега сакам топли бои палети па можда ќе донесат нешто ново.
    Пробај, па кажи како си задоволна.

На ivana111 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    ај ако може да ми кажете како сте задоволни од колекцијата што е со какао путер сакам путерот за тело и балзамот за усни да ги нарачам дали се добри

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Најдобри се. Го имам кремот за тело и балсамот за усни. Поубаво нешто, нема!

На ivana111, CirezD и AnGeL4e009 им се допаѓа ова.
  5. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    246
    Јас се зачленив ... го добив парфемов за 25ден. и ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ.... преубаво мириса ..а и трае 8)(y):clap: за мене хехе

На ivana111 и CirezD им се допаѓа ова.
  6. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    56
    Го има некој користено коректорот што е на последната страна од тековниот каталог, за 149 денари? Се мислам дали да го земам, покрива ли барем малку?

На trlala му/ѝ се допаѓа ова.
  7. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Апсолутно си во право, јас поубав путер и крема за раце не сум користела. И балсамот за усни е одличен, за смешна цена сериозно квалитетна колекеција.

8. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Вака сега јас само што се зачленив во Авон па решив да правам прва порачка во К-17 па би сакала некоја од веќе зачленетите девојки да ми објасни околку ова, Ако направам порачка до 2500 или над таа сум во следниот број 100% го добивам новиот Лукс пафрем за 25 денари?
    И би сакала да добија одговор на неколку од прашањава
    1.Која од маскиве на Планет Спа има најдобар ефект во прочистување на лицето? Искрено во К-17 се најнамалени досега па би сакала неколку да порачам да си ги имам.
    2. Кој од парфемите во К-17 е онака најтраен и со мирисни ноти баш за зима?

Би ве молела за одговори. Фала ви однапред. :)

9. trlala

trlala Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    35
    Јас го земав коректорот. Го нарачав сега и покрива, ама не толку многу како коректорот стик што им е ideal flawless во црно пакување. Тоа е најдобриот коректор што сум го користела. prod_1136180.jpg

На ana.n18 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. trlala

trlala Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    35
    Добредојде во АВОН :D. Треба од овој каталог да имаш сума од 2500 или повеќе за во кампања 1 кога пак треба да направиш нарачка да можеш да го нарачаш за 25 ден. АВОН Лукс. Патем одличен парфем :).
    1. Во моментов ја користам плавата од маските Бали Ботаника има неверојатно прочистувачко дејство. Сите црнки на лицето сношти од неа ми ги снема. А сега ќе си ја нарачам Црната од кавијар зошто ги имам кремата за лице и за очи и прекрасни се. Освежуваат и го измазнуваат лицето.
    2. За парфем од АВОН се знае. TODAY Tomorrow Always сега ти е на попуст со услов за нарачка на производи во вредност од 750 ден. Гледај тој да го нарачаш, долготраен е со гаранција. Бар 2-3 дена ќе го чувствуваш и плус мирисот е неверојатен, ќе се заљубиш во него :l::f:.
    Ако ти треба помош или сугестија за некој производ од АВОН слободно барај ме. Речиси се имам пробано :D

На ivana111, Fatalnata и L.i.n.a.a им се допаѓа ова.
  11. trlala

trlala Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    35
    Ако ги купиш сите три производи во комплет гел за туширање, лосион и спрејче и сите ги искомбинираш подолго ќе траат. Ама немој да очекуваш и тогаш ваааооооо ефект зошто тоа се на природна база ефтини производи кои немаат за цел да ти дадат мирис со долготраен ефект.

Ако ти треба такво нешто од АВОН само овие да си ги земеш балсамите од Натуралс. Прекрасни се сите а особено мирисот на праска и памук совршенство. Преубави и меки усни, заноктици омекнува можеш на стапала да ставаш (иако ми е жал од што се преубави на стапала да ги ставам) и секаде каде што ти е многу сува кожата ова е лек. Види го прикачениот фајл 186928 Види го прикачениот фајл 186929 Види го прикачениот фајл 186928 Види го прикачениот фајл 186929

Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните постот, редактирајте.

Последна измена од модератор: 30 ноември 2014
  12. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Го испробал ли некој коректоров?

1174059.jpg

13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.324
    А јас порачав најголемата палета со 55 сенки.Во вторник ја очекувам.

На trlala, bubac и Nausicaa им се допаѓа ова.
  14. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Гелот за миење лице е наменет за регулирање на себумот (маснотијата) кај комбинираната и масна кожа.Го користам наутро и навечер и задоволна сум.Со млекото немам искуство, а кремот не одговараше на мојата кожа.Лицето ми изгледаше суво и изморено.
    Ако ти е потребно средство за отстранување на шминка, подобро избери нешто што има конкретна намена.

15. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Да, мене ми се свиѓа дека имаш се на едно место иако пред тоа не сум ги користела другите бои освен обичен коректор, убаво изгледа кога ќе ги пробаш на себе. Иако мислам дека ако ти е строго само за беж коректорот да си го земеш течниот на стр.106та или на Luxe истиот.

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Како може сега да се земе LUCK за 600 денари?

17. trlala

trlala Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    35
    Има мотивациона програма за претставниците. Ако нарачаат 2-3 премиум парфеми добиваат 30% попуст. Авон LUCK сега е 1000 во брошурата заедно со крема за тело и дезодоранс. Ако некој што е зачленет и има еден премиум парфем нарачано да сака да ти го даде по промотивна цена, ама и така 700 ќе ти испадне.

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Па кој дава ми е муабетот.

19. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Па не ми е само за беж, мислам дека сите бои ќе ми вршат работа, само не знаев дали е покривен.

20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Го порачав балсамот за усни со шеа путер и бадемово масло, ама не очекував да биде толку малечок :lol:.
    Исто и еден од снешковците порачав, портокаловиот, и сега се мислам зошто не го зедов и зелениот, преубаво изгледаат, а и портокаловиот навистина се чувствува мирисот на портокал.
    Уште еден гел за туширање Spicy, поголемиот, не знам колку мл е, и тој е портокалов, исто преубаво мириса и тоа, ама уште не ги пробав, вчера пристигнаа.
    1319906256_486599.jpg slikaAvon-Snesko-kupka-Mr-Frosty-NOVO--65470943v800h600.jpg И од балсамот не можев да најдам слика.

На LittleBadGirl666 и Nausicaa им се допаѓа ова.