Форумџика на годината

Авон и нивната козметика

Discussion in 'Лице' started by lovely-girl, Feb 15, 2012.

1. bella24

bella24 Истакнат член

ептен сум задоволна од планет спа пилингот за тело и маслото за тело (лилјаковото) двата производи за 400 ги земав и прекрасни се. маслото мозе да се користи и како маска за коса. ја прави премека и миризлива. во глобала задоволна сум од производите на авон

ivana111, joy1, trlala and 1 other person like this.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

И мене ми фатија око овие, но од премногу палети не порачав. Сега сакам топли бои палети па можда ќе донесат нешто ново.
    Пробај, па кажи како си задоволна.

ivana111 likes this.
  3. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

ај ако може да ми кажете како сте задоволни од колекцијата што е со какао путер сакам путерот за тело и балзамот за усни да ги нарачам дали се добри

ivana111 likes this.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Најдобри се. Го имам кремот за тело и балсамот за усни. Поубаво нешто, нема!

ivana111, CirezD and AnGeL4e009 like this.
  5. AnGeL4e009

AnGeL4e009 Истакнат член

Јас се зачленив ... го добив парфемов за 25ден. и ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ.... преубаво мириса ..а и трае 8)(y):clap: за мене хехе

ivana111 and CirezD like this.
  6. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Го има некој користено коректорот што е на последната страна од тековниот каталог, за 149 денари? Се мислам дали да го земам, покрива ли барем малку?

trlala likes this.
  7. CirezD

CirezD Популарен член

Апсолутно си во право, јас поубав путер и крема за раце не сум користела. И балсамот за усни е одличен, за смешна цена сериозно квалитетна колекеција.

ivana111 likes this.
  8. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Вака сега јас само што се зачленив во Авон па решив да правам прва порачка во К-17 па би сакала некоја од веќе зачленетите девојки да ми објасни околку ова, Ако направам порачка до 2500 или над таа сум во следниот број 100% го добивам новиот Лукс пафрем за 25 денари?
    И би сакала да добија одговор на неколку од прашањава
    1.Која од маскиве на Планет Спа има најдобар ефект во прочистување на лицето? Искрено во К-17 се најнамалени досега па би сакала неколку да порачам да си ги имам.
    2. Кој од парфемите во К-17 е онака најтраен и со мирисни ноти баш за зима?

Би ве молела за одговори. Фала ви однапред. :)

9. trlala

trlala Истакнат член

Јас го земав коректорот. Го нарачав сега и покрива, ама не толку многу како коректорот стик што им е ideal flawless во црно пакување. Тоа е најдобриот коректор што сум го користела. prod_1136180.jpg

ana.n18 likes this.
  10. trlala

trlala Истакнат член

Добредојде во АВОН :D. Треба од овој каталог да имаш сума од 2500 или повеќе за во кампања 1 кога пак треба да направиш нарачка да можеш да го нарачаш за 25 ден. АВОН Лукс. Патем одличен парфем :).
    1. Во моментов ја користам плавата од маските Бали Ботаника има неверојатно прочистувачко дејство. Сите црнки на лицето сношти од неа ми ги снема. А сега ќе си ја нарачам Црната од кавијар зошто ги имам кремата за лице и за очи и прекрасни се. Освежуваат и го измазнуваат лицето.
    2. За парфем од АВОН се знае. TODAY Tomorrow Always сега ти е на попуст со услов за нарачка на производи во вредност од 750 ден. Гледај тој да го нарачаш, долготраен е со гаранција. Бар 2-3 дена ќе го чувствуваш и плус мирисот е неверојатен, ќе се заљубиш во него :l::f:.
    Ако ти треба помош или сугестија за некој производ од АВОН слободно барај ме. Речиси се имам пробано :D

ivana111, Fatalnata and L.i.n.a.a like this.
  11. trlala

trlala Истакнат член

Ако ги купиш сите три производи во комплет гел за туширање, лосион и спрејче и сите ги искомбинираш подолго ќе траат. Ама немој да очекуваш и тогаш ваааооооо ефект зошто тоа се на природна база ефтини производи кои немаат за цел да ти дадат мирис со долготраен ефект.

Ако ти треба такво нешто од АВОН само овие да си ги земеш балсамите од Натуралс. Прекрасни се сите а особено мирисот на праска и памук совршенство. Преубави и меки усни, заноктици омекнува можеш на стапала да ставаш (иако ми е жал од што се преубави на стапала да ги ставам) и секаде каде што ти е многу сува кожата ова е лек. View attachment 186928 View attachment 186929 View attachment 186928 View attachment 186929

Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните постот, редактирајте.

Last edited by a moderator: Nov 30, 2014
  12. bumbi

bumbi Популарен член

Го испробал ли некој коректоров?

1174059.jpg

13. joy1

joy1 Форумски идол

А јас порачав најголемата палета со 55 сенки.Во вторник ја очекувам.

trlala, bubac and Nausicaa like this.
  14. poenta

poenta Форумски идол

Гелот за миење лице е наменет за регулирање на себумот (маснотијата) кај комбинираната и масна кожа.Го користам наутро и навечер и задоволна сум.Со млекото немам искуство, а кремот не одговараше на мојата кожа.Лицето ми изгледаше суво и изморено.
    Ако ти е потребно средство за отстранување на шминка, подобро избери нешто што има конкретна намена.

ivana111 likes this.
  15. CirezD

CirezD Популарен член

Да, мене ми се свиѓа дека имаш се на едно место иако пред тоа не сум ги користела другите бои освен обичен коректор, убаво изгледа кога ќе ги пробаш на себе. Иако мислам дека ако ти е строго само за беж коректорот да си го земеш течниот на стр.106та или на Luxe истиот.

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Како може сега да се земе LUCK за 600 денари?

17. trlala

trlala Истакнат член

Има мотивациона програма за претставниците. Ако нарачаат 2-3 премиум парфеми добиваат 30% попуст. Авон LUCK сега е 1000 во брошурата заедно со крема за тело и дезодоранс. Ако некој што е зачленет и има еден премиум парфем нарачано да сака да ти го даде по промотивна цена, ама и така 700 ќе ти испадне.

ivana111 likes this.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Па кој дава ми е муабетот.

ivana111 likes this.
  19. bumbi

bumbi Популарен член

Па не ми е само за беж, мислам дека сите бои ќе ми вршат работа, само не знаев дали е покривен.

ivana111 likes this.
  20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Го порачав балсамот за усни со шеа путер и бадемово масло, ама не очекував да биде толку малечок :lol:.
    Исто и еден од снешковците порачав, портокаловиот, и сега се мислам зошто не го зедов и зелениот, преубаво изгледаат, а и портокаловиот навистина се чувствува мирисот на портокал.
    Уште еден гел за туширање Spicy, поголемиот, не знам колку мл е, и тој е портокалов, исто преубаво мириса и тоа, ама уште не ги пробав, вчера пристигнаа.
    1319906256_486599.jpg slikaAvon-Snesko-kupka-Mr-Frosty-NOVO--65470943v800h600.jpg И од балсамот не можев да најдам слика.

LittleBadGirl666 and Nausicaa like this.