ептен сум задоволна од планет спа пилингот за тело и маслото за тело (лилјаковото) двата производи за 400 ги земав и прекрасни се. маслото мозе да се користи и како маска за коса. ја прави премека и миризлива. во глобала задоволна сум од производите на авон
И мене ми фатија око овие, но од премногу палети не порачав. Сега сакам топли бои палети па можда ќе донесат нешто ново. Пробај, па кажи како си задоволна.
ај ако може да ми кажете како сте задоволни од колекцијата што е со какао путер сакам путерот за тело и балзамот за усни да ги нарачам дали се добри
Јас се зачленив ... го добив парфемов за 25ден. и ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ.... преубаво мириса ..а и трае за мене хехе
Го има некој користено коректорот што е на последната страна од тековниот каталог, за 149 денари? Се мислам дали да го земам, покрива ли барем малку?
Апсолутно си во право, јас поубав путер и крема за раце не сум користела. И балсамот за усни е одличен, за смешна цена сериозно квалитетна колекеција.
Вака сега јас само што се зачленив во Авон па решив да правам прва порачка во К-17 па би сакала некоја од веќе зачленетите девојки да ми објасни околку ова, Ако направам порачка до 2500 или над таа сум во следниот број 100% го добивам новиот Лукс пафрем за 25 денари? И би сакала да добија одговор на неколку од прашањава 1.Која од маскиве на Планет Спа има најдобар ефект во прочистување на лицето? Искрено во К-17 се најнамалени досега па би сакала неколку да порачам да си ги имам. 2. Кој од парфемите во К-17 е онака најтраен и со мирисни ноти баш за зима? Би ве молела за одговори. Фала ви однапред.
Јас го земав коректорот. Го нарачав сега и покрива, ама не толку многу како коректорот стик што им е ideal flawless во црно пакување. Тоа е најдобриот коректор што сум го користела.
Добредојде во АВОН . Треба од овој каталог да имаш сума од 2500 или повеќе за во кампања 1 кога пак треба да направиш нарачка да можеш да го нарачаш за 25 ден. АВОН Лукс. Патем одличен парфем . 1. Во моментов ја користам плавата од маските Бали Ботаника има неверојатно прочистувачко дејство. Сите црнки на лицето сношти од неа ми ги снема. А сега ќе си ја нарачам Црната од кавијар зошто ги имам кремата за лице и за очи и прекрасни се. Освежуваат и го измазнуваат лицето. 2. За парфем од АВОН се знае. TODAY Tomorrow Always сега ти е на попуст со услов за нарачка на производи во вредност од 750 ден. Гледај тој да го нарачаш, долготраен е со гаранција. Бар 2-3 дена ќе го чувствуваш и плус мирисот е неверојатен, ќе се заљубиш во него . Ако ти треба помош или сугестија за некој производ од АВОН слободно барај ме. Речиси се имам пробано
Ако ги купиш сите три производи во комплет гел за туширање, лосион и спрејче и сите ги искомбинираш подолго ќе траат. Ама немој да очекуваш и тогаш ваааооооо ефект зошто тоа се на природна база ефтини производи кои немаат за цел да ти дадат мирис со долготраен ефект. Ако ти треба такво нешто од АВОН само овие да си ги земеш балсамите од Натуралс. Прекрасни се сите а особено мирисот на праска и памук совршенство. Преубави и меки усни, заноктици омекнува можеш на стапала да ставаш (иако ми е жал од што се преубави на стапала да ги ставам) и секаде каде што ти е многу сува кожата ова е лек. Види го прикачениот фајл 186928 Види го прикачениот фајл 186929 Види го прикачениот фајл 186928 Види го прикачениот фајл 186929 Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, доколку сакате да го дополните постот, редактирајте.
Гелот за миење лице е наменет за регулирање на себумот (маснотијата) кај комбинираната и масна кожа.Го користам наутро и навечер и задоволна сум.Со млекото немам искуство, а кремот не одговараше на мојата кожа.Лицето ми изгледаше суво и изморено. Ако ти е потребно средство за отстранување на шминка, подобро избери нешто што има конкретна намена.
Да, мене ми се свиѓа дека имаш се на едно место иако пред тоа не сум ги користела другите бои освен обичен коректор, убаво изгледа кога ќе ги пробаш на себе. Иако мислам дека ако ти е строго само за беж коректорот да си го земеш течниот на стр.106та или на Luxe истиот.
Има мотивациона програма за претставниците. Ако нарачаат 2-3 премиум парфеми добиваат 30% попуст. Авон LUCK сега е 1000 во брошурата заедно со крема за тело и дезодоранс. Ако некој што е зачленет и има еден премиум парфем нарачано да сака да ти го даде по промотивна цена, ама и така 700 ќе ти испадне.
Го порачав балсамот за усни со шеа путер и бадемово масло, ама не очекував да биде толку малечок . Исто и еден од снешковците порачав, портокаловиот, и сега се мислам зошто не го зедов и зелениот, преубаво изгледаат, а и портокаловиот навистина се чувствува мирисот на портокал. Уште еден гел за туширање Spicy, поголемиот, не знам колку мл е, и тој е портокалов, исто преубаво мириса и тоа, ама уште не ги пробав, вчера пристигнаа. И од балсамот не можев да најдам слика.