Зелениот серум е за суви врвови. Јас го имам користено ама мене не ми помогна многу. Убав е, но нема многу бргу резултати и башка ти ги прави мрсни врвовите. Меѓутоа мојата коса беше сува, твојата незнам каква е.
дали некој ги пробал ови производи и дали сте задоволни од нив бидејќи планирам да порачам некои од нив
шампоните овошни не им се убаво иако многу мирисаат, ролоните се катастофа мишката повеќе мириса со нив одколку ништо да немаш ставено, зелената маска ја имам многу е хигенска се суши на лицето и се лупи мада мислам дека е лажи пари не гледам некоја разлика на лицето одкога ќе ја ставам, маската на планет спа мислам дека сите се убави такак имам слушано иако јас ги немам користено
Ако мислиш на овој зелен серум Да, мајка ми го користи. Мајка ми има оштетена и сува коса, го користи редовно веќе 2-3 години, премногу е задоволна. И ја омекнува косата и убаво мириса. Неа и одговара многуу , јас не го користам бидејќи немам таков тип на коса. Исто така го имам користено шампонот, мислам на овој Јас лично воопшто не сум задоволна од шампонов.
авон многу ја сакам козметиката нивна. и искрено задоволна сум... скоро немам од што да се пожалам од некој производ
Од Авон, пудрите може да кажам дека им се тотална утка исто така и коректорите. Маскарите секогаш кога ги отворав веќе исушени до немај каде. Крш! Парфемите имам два три до сега нарачано, и нкогаш повеќе убави мириси, но воопшто не се трајни, го снемува мирисот за неколку секунди. Единствено што сметам дека им вреди е колекцијата на Планет спа. И тоа.
Знае некоја Planet Spa Sleep Serenity балсамот каде се нанесува? Нигде нема lip/face/body потенцирано, оди заедно со сол за капење и спреј за перница.
@CirezD балзамот е за масажа на слепоочниците,за релаксација и опуштање јас го имам но не го користам затоа што не ми мириса убаво
Шампоните на naturals убаво мирисаат ама никаков посебен ефект не добиваш, исто како и било кој обичен шампон за таа цена во маркет, коректорот е океј, а лосионот на clearskin не е лош, пред овој имаа еден зелен, јас тој го користев, ти го чисти само површински лицето од секојдневна прашина.
јас го имам и го нанесувам на груба кожа и на уста пред спиење ,,,, мирисот мн ме опушта а устата сабајле ми е мн мека
работам со авон долго време,до душа сеа не праќам нарачки многу и скоро со се имам добро искуство така да ако ве инересира нешо конкретно слободно прашајте
За да не ви се масти косата нанесете ги на водена или подзасушена коса не на сува,обично пред фенирање ги ставам
Luxe магичната ја имате користено? Пишете како сте задоволни од покривноста и за каков тип на кожа е?