@delevingne зелената маска за лице е океј, ама нема некаков посебен ефект. Убава структура и дава на кожата, ја освежува, само што за брзо време (читај пола саат одприлика) испаѓа ко ништо да не си ставила. Би ти ја препорачала само ако има ниска цена. Балзамчето е супер, да си го земеш. Верувај дека ќе ти се најде за зимава.
Го имам спрејот за мозолчиња на грб што е, и ене го така собира прашина дома, воопшто не помага џабе парите.
@delevingne Мој совет е освен употреба на пилинг за тело, да користиш и од ракавиците за туширање, од оние со нерамна површина. На тој начин се отстранува мртвиот слој клетки од површината на кожата, па можеби ќе се редуцира појавата на мозолчиња.Но, освен нега со козметика треба да внимаваш и на исхраната, особено масната.
Пробај кога ќе се бањаш прво да ја миеш косата навалена над када и да го одбегнеш моментот да ти се растекува сапуница и остатоци од регенератор или маска врз кожата на грбот, затоа што и тоа знае доста да иритира и да создава мозолки. И секако примени ги и останатите совети од девојките погоре
Девојки, даваат дупла мотивациска за нови претставници во Авон, првата е Cherish парфем за 25 денари, втората е LUXE комплет од маскара, пудра и кармин за 250 денари со остварена сума на порачка. Ако некоја е заинтересирана да се зачлени, да ме исконтактира
Gi nema ovie karmini poveke ili jas ne sum gi zabelezala? Od letoto cekam da gi stavat vo brosurata, a kako testercinja gi ima da se naracaat. Se raboti za Avon Ultra Colour Matte
би сакала да добијам одговор на прашањево од некоја феминка која подолго време е зачленета. Значи вака во авон се зачленав во јуни 2014 ама до декемвриво немав воопшто правено нарачка, значи прва нарачка ми бесе од к-17 во декември, имав сметка 2700 ден, дали сега имам право да го порачам парфемот лукс за 25 ден?
Мислам дека не, затоа што пред тоа веќе еднаш си излегла од системот, затоа што претставници кои се неактивни минимум 3 кампањи, ги исфрлаат од главниот систем, а и пошто си се зачленила во Јуни, а тогаш имало друг производ за 25 денари (највеќе по 3 кампањи трае еден ист производ за подарок), означена си во таа програма, не во К17. Така барем јас мислам, но сепак консултирај се со твојот координатор.
Девојкии кои сенки се подобри и дветте во овој катлог се на попуст сакам да ги пробам па која е подобра ?
@pinkgirl123 Четворките се убави, мене ептен ми одговараат. Имам три комбинации моментално. Другата палета не сум ја пробала.
Кординаторот ми рече дека ќе го добија Луксот бидејќи за мене К 17 била прва кампања. Инаку сега пак да те прашам пошо К1 2015 ми е втора дали за мене сега важи Луксот пудра, маскара и кармин? За оваа понуда правам моабет.