И јас порачав па сега ќе видиме. Го зедов Spring Lilac во 4тиот ред што е. Па ќе видиме како ќе се покаже.
@QweenSM и јас пред некое време порачав 5 нијанси од овој кармин и можам да кажам само пофални зборови за нив.Инаку ги имам следниве нијанси Honey flower, Twany rose, Red dahlia, Royal peoney и Plum verbrana. Потполно се согласувам со описот кој го дал авон дека се работи за хридратантни кармини, лесно се нанеусваат, интензивна и кремаста боја, мене ме пленија а инаку еве ти сликичка како на усни изгледа нијансата која си ја порачала.
Дали би можел неκој да ми објасни κаκо да станам пρетставниκ на Авон, влегов на официјалната стρаница на Авон и ги потполнив сите полиња за пρетставниκ но беше безуспешно и би саκала неκој да ми објасни убаво во детали κаκо се пρодава и дали може пρеκу интеρнет да се пρодава и κаκо можам да си поρачувам пρоизводи пρеκу интеρнет и κаде κе ми стигаат. Благодаρам однапρед.
За да станеш претставник на Авон најдобро ќе си биде да си најдеш претставничка (како и да се вика) и така ќе ти биде полесно и подобро. Таа ќе те зачлени воедно и ќе ти објаснува се што не ти е јасно. Порачки се праќаат преку интернет, да ќе ти отвори таа профил исто како овој на фемина и ќе ти објасни што и како оди.
prvo da se izvinam za latinicata ama od mob sum sakam da poracham od avon nekolku proizvodi koi se na popust odnosno na niv pishi deka se na popust dokolku se poracha dr proizvod po regularna cena..e sega prashanjeto moe e dali mozhi da se porachaat povekje razlichni proizvodi od tie shto se napopust dokolku se zemi samo eden proizvod shto e po regularna cena?Ili treba kolku proizvodi po regularna cena tolku mozhish da porachash od tie shto se na popust?fala odnapred
Ако порачуваш сама, да, треба да се врзани во парови, колку производи на попуст, толку други. Ако порачуваш преку претставик кој веќе има други порачки, може да се согласи да ти даде за еден порачан, повеќе на попуст да земеш, ако другите порачки не му се условени и има простор за оние кои ти ги сакаш
Секоја кампања има, ама за новите претставници. Т.е има и за ненови ама секоја втора кампања од прилика, како сега што имаше за сите "среќна карта" понуда за 25 денари. За тебе разгледај си ги интернет понудите, а ако ти е втора земи си го LUXE комплетот. И во фокусот има убави мотивациски.
во ред ли е јас да ги користам маските на planet spa затоа што имам 16 години? пред малку ставив од оваа и на лицето како да ми излегоа црвени многу ситни брунчиња не знам како да ги наречам ...
Delevingne може си алергична на некоја состојка или пак таа маска едноставно не и одговара на твојата кожа. Јас мислам годините немаат врска.
Дали го има некоја користено СС кремот од Авон? Како сте задоволни? Гледам сега на попуст е па се двоумам дали да го земам. Искуства?
Добро е ако не го држиш многу на лице. Првиот пат кога ставив направив пена и сигурно цела минута го држев на лице, ама лош беше ефектот, цело лице ми се исуши. Затоа сега го ставам пократко, едно 10-15 секунди и супер е. Помалку ми светнува лицето.
Jas go imam mnogu ubavo mirisa na svezo i e prekrasno jas si stavam na liceto cekam malku da se zasusi i potoa go mijam liceto i mnogu mi e meko ti go preporacuvam jas go zemav za 80 denari