Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Neznam dali prvoto e od onie sto imaat svetki dijamantskite ama ti gi preporacuvam mnogu se ubavi

На pink13 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    во наредниот каталог на секоја торбичка што пишува дека е подарок ако го порачаш тој производ и тој парфем од 1390 ден ако го порачаш добиваш подарок машка тоалетна вода,е дали тие ти стигнуваат автоматски или треба да ги порачаш со посебна шифра ?

3. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Во кои денови пристигнуваат порачките?

4. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    17.580
    Мислам во вторник и четврток, ама не сум сигурна.

5. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Тогаш стигнуваат :)

6. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Дали ќе може некоја претставничка да ми одговори на прашањето. На каалогот кој е за овој месец поправилно и почнува од 10 кога можам да пратам порачки? Значи утре е 10, а колку што знам може уште првиот ден откако ќе почне каталогот да пуштам порачки. Ме буни тоа што редовни денови за порачка се понеделник и четврток. Ќе можам утре да ги пратам порачките иако е вторник, оти ги иам собрано веќе?

7. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    Е од Авон омилени ми се нивните спрејови за тело. :inlove: Сега си порачав многу убав супер мириса ама кај другарка ми е заборавив како се викаше, т.е. на што мирисаше. И парфемот Little Black Dress го добив на поклон од другарка и прекрасен ми е. И сјаеви за уста сум порачувала и сум задоволна а една другарка ептен им ги фали сенките за очи. Се на се, супер се.

На crazylady, Fatalnata, Nausicaa и 3 други им се допаѓа ова.
  8. ana.n18

ana.n18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    56
    Ќе можеш да ги пуштиш во четврток. Можеш да ја пратиш и денес ама пак ќе се фактурира во четврток :)

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.789
    Допаѓања:
    325.168
    Јас ја порачав целата колекција за коса од арганово уље.Шампон,регенератот,спреј и третман.

На Nausicaa, CirezD, EMoonlight и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Davam golema pofalba za maskata premnogu mi se dopaga koga ja stavam na liceto e tecna so rozeva boja i koga pocnuva da se susi stanuva kako temno kafeava pa svetlo kafeava i go zdrvuva liceto kako kamen i go zatega :D

11. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Дали го има некој користено бронзерот од Lux?Во наредниот број е намален да знам дали да го порачам

12. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Kaj mene karminot povodenest izgleda a tvojot na ustata izgleda pokremast :D

На Fatalnata и eloves им се допаѓа ова.
  13. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    3.480
    Јас го имам спрејчето, го искористив само 3 пати и сега за сега можам да кажам дека мириса прекрасно:inlove:

Сега гледам дека си пишала од арганово, јас помислив на новата колекција со 5 скапоцени масла.Во овој случај и од арганово колекцијата, мириса прекрасно.

Последна измена од модератор: 12 февруари 2015
    На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046

Ја имам оваа маска за лице што е во каталогот, прекрасно мирисаше но кога ми стигна се разочарав од неа, бидејки и малку нападно мириса, а и нема никаков ефект од неа не се ни размачкува убаво,само се лепи по лицето :D

Последна измена од модератор: 12 февруари 2015
    На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Сега го разгледувам онлајн тековниот каталог, се' е намалено и се' сакам.
    Тие што сте зачленети не знам како одолевате да не правите цела порачка само за вас, или не е можно такво нешто?
    Среќа периодов немам можност да нарачувам, инаку како што ги вртам страните на секоја наоѓам нешто што ми “треба“, каква би била да го држев во рака и да можев да си грепкам и мирисам:tmi::$.
    @anuskaNESTLE знам дека си фан на овој бренд, да те прашам ли колкава ќе ти биде порачката овој месец :P:D ?

На anuskaNESTLE и ludoto19 им се допаѓа ова.
  16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    @sesilija Ај сега линкот :D :P Па да видиме мојата колкава ќе биде :D

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Како не е можно @sesilija никој не ти води евиденција за тоа колку нарачуваш и за кого. Шта више то боље, мене баш кординаторката ме ''бодреше'' да нарачувам што можно повеќе за себе, да пробам се за да можам да давам пофалби, критикити, да правам сама мостри или да им давам да пробуваат, средношколец, шта чеш.
    Јас затоа и на време прекинав да се занимавам со ова, сеуште иам дома 3 пакети полни неискористени препрати од авон, од секоја нарачка, барем 1/3 беше за мене лично затоа што често има попуст или пак сакаш да направиш поголема сума за да влезеш во прагот за поголем попуст. Затоа константно јас бев у минус секој месец зашто заработката ја давав само авон, па и поише од тоа. Башка се лаже човек, ако нарачаш ова имаш противни кампањи секој месец по нешто гратис добиваш или за смешни пари.
    Барем така беше порано, не знам дали се сменило, а и не верувам.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Хипстер, знам.
    Мислев не е можно да се одолее, а не дека не е дозволено.
    Познати ми се тие работи, одење во минус бидејќи ништо не може да се изостави, баш се' ни треба:D од таа порачка. Кога ќе размислам не е за смеа работата, ова смајли е посоодветно.|(
    Јас дури најдов и шишенце со пипета и тоа од 30 мл, за домашниот серум што колективно форумџиски се попаливме да го правиме:tmi:.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  20. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.789
    Допаѓања:
    325.168
    Да да на таа мислев со 5 те масла .Не знам од кај ми дојде тоа арганово масло.Пред тоа во убавина и здравје читсв реклама за арганово и испомешав.Во вторник ке ја добијам цела колекција.Дали некој нарача нешто од мини брошурата?Имаше доста ситници за вежбање.

На naturally му/ѝ се допаѓа ова.