За под фустнаот се мисли дека кога ќе го облечеш визуелно ги слабее бутовите и заедникот тој нема да го острани вишокот на килограми без разлика дали ќе вежбаш или се потиш
@sesilija драга моја овој месец глава спасив. Пошто ненадејно пред една недела дојдов за Скопје, немам пристап до каталогот у рака да го имам! А на интернет не ми е тоа тоа да го гледам а и многу пари тука потрошив, па го имам само нарачано новиот спреј за коса, тој на скрос последната страна што е за 199 денари. А се сакав! Сакав кармин од тие новите што се нај на почеток да нарачам еден лилјаков, како мак-хероинот слична боја пошто само тие ги немам пробано а и на попуст беа , исто и на Лукс кармин сакав и тие на попуст беа.... сакав да нарачам и нова палета со лилјакови бои, и парфем пошто Today tomorrow always in bloom ми заврши a имаше преубави парфеми за ефтини пари и уште некои ситници... Здравје следниот каталог нешто повеќе ќе си се почастам, да заштедам некое денарче. Јас само сакав да ве предупредам, да ги тестирате убаво маските на Авон на кожата, пред употреба, на пример на рака или на врат, на брада да ставите и држете, пошто јас од жен шен маската лом си го направив лицето,првите два три пати мислев дека е супер, пошто многу убаво, мазно и сјајно ми беше лицето, ама после редовна употреба, од кога ќе ја извадев лицето ме чешаше, ако не го измиев мислам дека ќе си ја испогребев кожата, а и такви страшни акни со гној ми испаднаа, месец време си го упоравувам лицето, како луда секој ден со коректори и пудри се шлапам, и ете, арно не ризикував, незнам што ме натера со вакви маски да си играм пак, јас маски за лице стрикно домашно правени си ставам, пошто реално добра квалитетна маска за лице е скапа, уште за тоа пари да давам , па моите маски од Авон завршија кај мајка, иако знам прашина ќе фатат, таа не става вакви чуда. А додека за двојниот крем за очи што е имам само пофални зборови, прекрасен е! Буквално уште одма се чувствува дејството. Јас имав среќа да го земам заедно со уште крема Anew за лице, за само 300 денари, ама и во овој каталог видов намален беше околу 400 денари - а редовна цена му е 800 или 900. Значи многу е добар, а не се троше ич. Кафениот крем а за очниот капак а белиот за под очи. Јас веќе еден месец го корисам и кесичките под око не ми се толку отечени,испакнати како да кажам, туку помали и многу помеки, а кога ќе ставам коректор како ништо да немам - многу лесно се покриват, а порано и кога ставав коректор некако груби цврсти и нападни ми беа. Само пофални зборови за него, додека кремата за лице не ми е ништо wow, демек заштитна против првите знаци на стареење, нема што физички да се примети, ако делува нека си делува, но малку како премрсна да ми е, и треба повеќе време да се впие, па неа не би ја купила повторно пошто и таа е скапа, нешто друго после неа за лице ќе пробам.
За колку години е овој крем? Нели имаше старосна граница или сум грешка? Дали помага за темни кругови?
@buba4e89 нема старосна граница, погоден е за сите возрасти. Да, помага и при темни подочници, еве прочитај сликав од нет.
од овј каталог ќе си купам 2 парфема тие што се во комплет со лосион и мирис Incandessence и Femme,тинејџерски гел за интимна нега,1 кармин,чешељ за расчелување на коса,четка за коса и новата четка со природни влакна за фенирање,новиот балсам за уста и новата крема за раце..можеби уште нешто ќе видам утре кога ќе пласирам порачки
Убава е прекрасно мириса кремата и многу се мрсни кремовите од авон од малку ке си го намачкаш целото лице и го омекнуваат лицето е незно и убаво. А дали некој го има овој парфем сакам да прочитам мислења за него
@Winter Lady Парфемот е одличен, јас го начекав за 230 денари еднаш и онака го купив, веќе второ шишенце ми е ова, многу убаво мириса, трае и за секаква пригода е. @scorpias Да, просечна трајност, ништо повеќе, ништо помалку.
Кремава не ја бива за ништо, дури ни за тело. Премногу е течна и нема никаков ефект. Ја имам дома и никој не сака да ја користи...
Јас ја имав кремата летно време многу добро ми го разладуваше лицето уштее попрекрасно мирисаше дури и перницата ми мирасаше на кремата ,, јас ти ја препорачувам а за другите незнам зошто не им се допаднала сепак секој си има различен вкус да течна е ама од малку си го мацкаш целото лице и не се троши многу само мана им е што ги сменија кремите во помали кутивчиња .
Јас имам ваква од праска, од краставица и од рози. Сите се исти по структура, само мирисот им е различен и ниту една не ми одговара на кожата, па дури ни мирисот не ми се свиѓа (вкус е во прашање). А освен на мене и на мајка ми и сестра ми не им одговара. Пробав да ја ставам на раце за да не ја фрлам, барем да се дотроши, ама ништо - без ефект. Во секој случај, не би ја препорачала.