На овие знаете ли која им е оригиналната цена?Пишува дека се намалени до 50посто па не знам исплаќа ли ми се да си земам две.Ако се толку намалени викам да си земам па да си ги користам летото или пролетта кога ќе е потопло.Ама којзнае дотогош можеби пак ќе ги стават на акција. Ги имате користено и како сте задоволни од нив? Да не си ги лупнам само парите.Абе шо жениште сум, а видам нешто морам да го посакам.Па и две одозгоре.
@Salome Не се сеќавам на точна сума ама биле околу 250-280 негде од прилика. Инаку најдесниот мириса ненормално убаво А тој во средина е само за во лето
На тој во средината пишува "Дава природен и исончан сјај", па сега не ми е јасно ја потемнува ли кожата или веќе исончаната кожа само ја нагласува.Оти пишува дека е спреј за потемнување на кожата.А, јас баш сакав да си ги земам тие двата златните да ми даде малку исончан сјај на кожата кога ќе почне топлото некаде накај мај месец.Уште сеа си планирам. Ти ги имаш ли користено?Извини шо те замарам вака со прашањава.
Четвртото светкаво спрејче е многу добро со светки мене лично ми се допаѓа инаку тие производ се по 250 220 зависи па и не се многу намалени Инаку ако сакаш да порачиш пораси си сега бидејќи во следниот каталог ке бидат по 270 денари 300 и така .
Zenski od mob sum uklucena pa zatoa e latinicava Sakam da ve prasam dali imate iskustva so onie sjaevite za ispaknuvane na ustata, dali navistina vizuelno ja zgolemuvaat ili toa e samo trik? Blagodaram za sekoj komentar/ sovet
Еве јас порано го имав. Ама мене не ми беше по кеф, зашто пецка. Е да пецка, ако сакаш испакнување на усни мора да пецка. Еднаш ставив и толку. Јес да ги зголемува ама не којзнае колку како на ЈК хаха. Тоа е мое искуство.
Winter Lady другарка ми го порача од овој каталог истиот парфем и стигна уште минатата недела. Ефтино го зеде за 260 денари ама искрено убав е и траен. Со денови и мириса на шалот.
Јас имам бел тен така да мене ми имаше "мееех" ефект Ама на веќе фатена боичка на сонце дава убав сјај, во комбинација со тој до него кој го збориш сигурно би давале појак ефект Мислам дека повеќе нагласува него да потемнува.
Доколку некоја го користи нека пиши ефекти https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1424893903_03eadb7a4487a66681011828a54c24a5
@Westlife Јас го користам, мекост и сјај и дава на косата. Кога го користам во комбинација со маска за коса, повеќе функционира.
Јас имам два од нив ја ρазладуваат устата пецκаат но мене не ми ја зголемуваат мислам деκа е само тρиκ
И јас го користам овој спреј и можам да кажам дека е одличен, го ставам на сува коса и веднаш можам да ги почувствувам прекрасниот нежен мирис ,свиленкавоста на мојата коса, и кај мене дејствува на тој начин што не дозволува да ми се плеткаат врвовите.
Дебојки гледам во новиот каталог има комплети парфеми со лосиони 2 комплета за 1000 денари сум го имала incandessence има јак мирис и траен е него ке си го порачам пак а и femme го имам во лимитираното издание па би сакала да ми казете кој од овие 2 е потраен и поубав персивот го мириснав многу слатко мириса незно но незнам ..
^ Мене Perceive ми е all time favorite пролетен парфем од Авон. Ќе гледам да си го земам сега со лосионот, парфемот во комбинација со лосион е подолготраен. А другиот го немам користено, не се ни сеќавам на мирисот.
@Winter Lady Апсолутно Perceive, убаво мириса, трае. Другиот го имам само од тестер мириснато и мене лично не ми се допаѓа.
Прво од лосионот ставаш после и парфем така ли значи даваш пофалби а така траен ли е .. а ти кој друг ке го порачиш за 1000 денари