Јас го имам тоа четвртото ако не се лажам подарок ми го дадоа од Авон, На почетокот има некој чуден мирис на ракија, но подоцна поблаго мириса. А и доста трајно е. Другарка ми го има тој сјај но бидејќи таа има мала уста приметив дека кај неа нема и некоја разлика. Е јас ставив неколку пати и мојата уста е така и така, значи немам големи усни и приметив дека поубаво личи и ги истакнува усните. И да, пецка.
Тој и така си е траен, ама општо секој парфем трае подолго ако претходно нанесеш од лосионот со ист мирис, па прснеш од парфемот Од останатите парфеми ги имам сите освен првиот (за кој колку што се сеќавам не ми беше нешто многу убав), па може ќе најдам некоја другарка што ќе сака да го делиме комплетот
Ми стигнаа работите. Се е супер, карминот е феноменален. Купката не ми е пробана ама пакувањето е супер, па за тие пари не очекувам злато да тече. Парфемот не ми се свиѓа, ужас. На каталог поубаво мириса. Од шампонот сум била и претходно задоволна имам пишано рецензии. А комплетот Луксе некои се жалеа дека не бил добар вака така, јас ќе си го задржам за себе. Ми се свиѓа.
Perceive е дефинитивно потраен и поубоо мириса Другиов парфем, го имав летово, убаво мириса ама кратко трае за разлика од perceive
Во тековниот каталог има колекција од Little black dress за поефтина цена но има услов да се нарача и нешто од 600 денари од брошурата. Јас како претставник не ми е јасно дали ако повеќе купувачи ми порачаат од ваквиот комплет истата колекција ке стигне по таа цена. Ме свативте ако не да се објаснувам повеќе
Тоа е врзан производ, што значи парфемот ќе има 10%. Е сега ако не го фатиш условот, ќе ти се фактурира по редовната цена.
тоа јасно да а јас правам поголеми нарачки така да услов имам зборот ми беше дали ќе стигне по таа цена ако нарачам 2-3 а имам услов
Виκии аκо саκаш да поρачиш еден паρфем тρеба да имаш 600 денаρи поρачκа аκо саκаш 3 паρфеми κе ти тρеба 3·600 1800 4 2400 и таκа се ρазбиρа и повеќе поρачκи аκо саκаш може да имаш се надевам деκа ти објаснив убаво