Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Мила јас го имам другото спрејче од кајсира презадоволна сум не се троши скоро доволно е 3-5 пати да се прснеш и косата се расчешлува без проблем многу убаво мириса и и дава малку сјај на косата и некако ја освезува јас сум презадоволна од него а тоа од коприва би требало и она да е убаво.

На EMoonlight и eloves им се допаѓа ова.
  2. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    Како сте задоволни со овој парфимиран део спреј,на што мириса и колкава му е трајноста?[​IMG]

3. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Дали некоја го користела повеќенаменскиот осветлувач за лице? Во каталогот бр.4 е на 89та страна.

Прикачени фајлови:

4. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Здравоо..Сакав да ве прашам како се пушта порачката преку интернет?на која страна и каде да притисна со маусот ии во што да влезам?? :/ :/ :/ ве молам за брз одговор!! <3

5. Elena-123

Elena-123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2013
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    322
    Здравоо..Сакав да ве прашам како се пушта порачката преку интернет од АВОН ?на која страна и каде да притиснам со маусот ии во што да влезам?? :/ :/ :/ ве молам за брз одговор!!

6. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Ти пишав во ЛП :)

7. MakeupLove

MakeupLove Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    26
    Дали ако се зачленам во авон,морам секој месец да имам нарачки 1500 ден минимум?

8. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    да,ако сакаш да пуштиш порачка

На MakeupLove му/ѝ се допаѓа ова.
  9. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.080
    Допаѓања:
    34.503
    Значи 1500 денари ти е минимумот за една нарачка, но можеш и да пуштиш со помалце ама тогаш ти од твое ќесе си доплаќаш(не знам точно колку беше)

10. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    можеш да пуштиш порачка и под 1500 ден. и доплаќаш 100ден за обработка на производите мислам дека беа тие 100ден.

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    120 денари за обработка на фактура.

На citiesinflames му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    soltion-complete-balence.JPG
    Некој збор за кремите?и дневната и ноќната ги порачав добро ми звучат,и дали ја има некој користено подлогата за шминка од авон?ми ја препорачаја па и неа ја порачав на Јанг дерм морам да признам дека воопшто не ми се допадна па ајде да ја пробам оваа...

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  13. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.923
    Моментално ја користам дневната, веќе 4-5 месеци, и сум многу задоволна, бидејки имам мрсно лице ја користам за под пудра и како заштитен фактор, ја држи кожата матирана подолго време, а многу убаво мирисаат...

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Парфемот Pure O2 не ми стигна на мене значи крајно безобразна работа се тие авоон ако немаат многу парфеми на залиха не ни мораат да ги намалуваат па се се подлазува народот да порачува и на крај да не им стигнее проста работа .. не им е прв пат половината што е намалено секогаш не стига .. :envy::envy::envy::envy::envy:

15. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Лелее стварно е така јас бев заќленета до пред некое време во орифлејм и стално по некој производ фалеше.Последно порачав накит(мајка ми сакав да ја изненадам за 8ми март) и не ми стигна:shake:А и не бев воопшто задоволна од заработката затоа што многу мал процент ми следуваше мене од неа само 23%, а и тоа што ќе го заработиш ти го земаа со тоа што ќе ми тупнат некој производ што не сум го порачала и ајде плајкај го,а мене воопшто не ми треба производот.Згора на тоа пратка до дома е 100 ден(а во авон разбрав 50 ден било и доколку си ја земеш дирекно од таде порачката не ти додавале производи,како што е во орифлејм). А производите убави им се и пола орифлејм го имам дома и презадоволна сум се што сум купила вредело..ама за нас консултантите нема никаков ќар, и сега морам да го откажам:(А јас пак упорна сум сакам да работам интересно ми е...А и гледам повеќе е популарно ова Авон сите ми бараа каталог од Авон а јас стално велејќи им дека сум во Орифлејм,па затоа решив да се префрлам.Поради тоа влегов тука со намера некого да прашам што е зачленет во авон да ми ги објасни овие работи и дали вреди да се зачленам..??

16. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady Јас два порачав кампањава, ми стигнаа. Прво, кога се прави последни денови порачка особено за производите на попуст стално е така, а второ при самото правење на порачка ти пишувало дека го нема, не може туку така одеднаш да го има на електронскиот дел каде покажува достапност, а да не ти стигне во пакетот.

@mime87 Квалитетни се кремите, мои луѓе ги користат и овие и црвените од истата линија на креми, вредат за парите, некогаш и солиден попуст добиваат ако ги начекаш како 2 за цената на една и пол, му доаѓаат.

@LadyInTheDark Како не ти додаваат производи ако си го подигнеш пакетот сама? Кои производи не ти ги додаваат? Заработката тука ти е од 15 до 25% на сума и не "тупнуваат" производи како што викаш дека во Орифлејм, него колку ти е плус заработката самата си ја оставаш за себе, а нето сумата му ја плаќаш на Авон, они не можат да ти извлијаат тука никако. Вреди да се зачлениш ако имаш маса на луѓе каде да продаваш, сите вакви козметички каталози и работи вредат ако имашредовна група на клиенти и вредат за подароците и мотивациските програми, што си се за нас или евентуално ќе си ги продадеш тие па ќе си извадиш плус некој денар.

17. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @CirezD Па пишуваше дека нема да стигне ама кога ставаат одреден производ на попуст нека го има до крајот на брошурата а не првата недела само па кој фатил фатил а кој не нека си дреме како менее :@ уфф се живцирааам .. ТИ НЕ ТУКУ МИ ПИШУВАЈ ЗА ПАРФЕМОТ ТУКУ ФРЛИ МИ ГО ЕДНИОТ НАВАКА оти ке пукнааам .. :worried: :ninja::u:
    @LadyInTheDark па супер е заработката во орифлејм додека во авон над 1500 порачка е 15% , над 3500 20 % , над 6000 25 % е сега ти ако во орифлејм си имала 23 % попуст незнам на колку порачка во авон треба да имаш над 6000 за 25% .. поздрав :toivo:

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mitrovska95

Mitrovska95 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    508
    znaete li nekoja krema za podocnjaci od avon ?

19. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Winter Lady За продажба ми беа инаку радо би ти го пратила едниот :) И не се нервирај секој втор месец го има на попуст истиот.

20. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Па не сум го разгледала новиот каталог што ми стигна за 5 кампања нели стигнува по еден нов ако стигаат порачките од 3 кампања стига и 4 и 5 баш ке го разгледам да видам дали го има ..