renne тие сјајчиња се на авон , кога ги ставиш на устата пецкаат и ги исполнуваат усните Ги има сега во најновиот каталог на Авон и се 179 денари. .. види
Дали некој има порачувано нешто онлајн и дали е возможна таква опција? Дали се плаќа за поштарини,дали многу се чека...дали воопшто вреди да испробувам таков експеримент? Ми треба нешто,а не ми се чека и не ми се бара дистрибутери...
Имам прашање до оние што се зачленети во авон. Во последната пратка не ми стигнаа едни обетки а на фактурата се наплатени, се обратив кај координаторката и ми рече од интернет од страната на авон да сум симнала некое барање, да го испечатам и да го пратам по пошта. Барав ама незнам кај е Хелп?
На почетна кога си најавена, подоле лево оди во грижа за корисници (знакче i во круг), таму во дел информации за претставникот, четвртото е : Видови на рекламации и услови за истете, тука ќе си го најдеш твоето, а седмото Формулар за рекламација е тоа што треба да го пратиш.
искрено,јас досега нема сто немам пораЧано и од авон и од орифлејм...не даве разоЧарам.ама сјајов сто пецка.и нема некој посебен ефект на усните,,дека пецка пецка,,ама дека ги испакнува нее то4но..барем на мене тоа дејство го немасе...сосема малкуцка,,исто и моливЧињата за оЧи од авон немисе добри,,посебно самоостреЧките,,,одма се бриси..а тие сто се резат,и се подобри
некој кој е зачленет нека одговори дали кармините од кисс н го ке ги нема во други каталози или јас нешто погрешно сум разбрала и безпричина се исплашив па сега 4 порачав немој да ми ги снема омилените бои.
Јас од новиот каталог си ги порачав маската за коса и за лице од колекцијата планет спа, со шеа путер одвај чекам да ми стигнат
Аима ли некој користено кармин за испакнувајне на усните од ању?Го нема сега во каталозите одамна не го даваат,ама има ли некој користено и како им делуваше?Нјдов дома сега баш ко барав една маска за лице најдов кармин ваков не се сеќавам кога сум го порачала,одамна било знам го нема веќе 1 година дадено во каталог..инаку е безбоен карминот
Anew колекцијата е за против стареење и не е препорачлива за млади, инаку не го знам тој кармин кој е и дали има ефект
Не е за подмладувајне инаку не користам ању кремови и третмани за лице,само карминот,ама не од оние во боја што се за подмладувајне туку овој безбојниот за испакнувајне..
Ааа па ова е балзам, не е штетен, хидратантен е, мислам дека остава малку боја, го имаше пред некое време во каталозите во две нијанси.
Две нијанси???Да на овој мислев но нели овој е исто од ању само што не е за подмладувејне и не е балсам туку кармин за испакнувајне ...Не јас мислам дека одамна го нема овој барем последниве 10тина броја..