@buba4e89 160 денари е затоа .. инаку треба да пракам порачки уште малку па имам повеќе прашања за вас .. 1. Од пурбланките парфемите велите дека е најубав лилавиот а после него кој е поубав од синиот и розевиот ? 2. Од маскарите која е подобра 3. Парфемот како ви се допага
Мислам дека на претставниците на Авон им стигаат по 2 каталози, за овој и наредниот месец, па дали некоја ќе може да ми каже дали и колку ќе чинат маскарите на Color Trend во наредниот каталог? И тие спрејовите за коса, со арганово масло, за волумен и слично? Маскарите одамна ги меркам, многу убави четки имаат, ама од овој каталог многу ми се собра некако, па да оставам и за нареден пат нешто.
@Winter Lady од парфемите само лилавиот и розовиот ги имам мириснато, така да незнам кој е поубав измеѓу розовиот и синиот. Од маскарите дефинитивно поубава е Big Darling. За мене таа е најубавата маскара што сум ја имала.
@Oneo а розевиот како ти се допадна за разлика од лилавиот @MacaLove маскарите ке ги има и другите производи на colortrend и ке бидат одбери 2 производи за 260 денари инаку ти која маскара ја користиш од нив а за кој спреј мислиш од арганово масло за оној третманот ли мислиш золтиот со сино капаче 290 ден. ке е тој или мислиш за новиот спреј со 5 скапоцени масла тој ке биде 310 ден. ако сакаш да дознаеш и други работи стави слика ке ти казам . позз
Дали некоја ги проба кремите кои ќе бидат новитет во К6 Nutra effects? Јас имав 10тина тестери и сите ги употребив, денес ми стигна и подарок крема сината, од хидрирачката линија и многу ми се допаѓа, одамна не сум била позитивно изненадена од крема за лице. Е сега, ќе ги има во уште 4 варијанти (балансирачка, сјајна, зацврстувачка +35 и напредна против стареење 45+) ме интересира зелената балансирачка дали некој ја пробал и коментари?
во наредниот каталог се 1 за 159 ден а две за 259 ден , тие спрејовите се по 289 ако мислиме на истите
Си ја нарачав керамичката чаша со силиконско капаче и сега вика дека е пренослива а на капакот има две дупчиња и сега не ми е јасно за што служат тие ??
Од овој каталог си го нарачав белиот Pur Blanca, го имам пробано и ми се допаѓа баш е пролетен. И фиксаторот за шминка, мислам дека поефтин од сега не ни бил .
На кои две дупчиња мислиш? Колку што се сеќавам дупчиња имаше само силиконскиот капак за пиење отворот
Овие каталозиве и понудите се зараза,се нешто попусти и не можам да им одолеам Туку сакав да прашам,кој крем за лице е најубав според вас,јас имам сува кожа и ми треба ептен хидратантен,Го користев оној од какао путер,ама не ми се осеќа,за 2 минути ќе се впие и пак суво лице. Сакам нешто од Авон,пошто конвенционалните Dove,Nivea,Becutan не ми вршат многу работа. И ми стигна Luxe свиленикава пудра,не е лоша за евтините пари што ја зедов Само не ми трае многу,после 2 часа ја снема од лицето,а за покривност е доста солидна,како што периодов имам брунчиња низ цело лице,одлично си ја врши работата.
@Marossa Anew vitale дневната/Anew Nutri advance (rich nourishment) или од новите Nutra effects сината крема, таа е хидратантна, ја имаш и по солидна цена во Фокусот Ја користев Anew, сега на новава се префрлив и новава повеќе ми одговара.
@Marossa, не е Авон но да ја пробаш Cera diCupra Rosa? Јас сум презадоволна, мелем е за сува кожа а и цената и е супер поднослива- 170 ден за 75 мл.
Ви благодарам,ќе се проба во скоро време. Е сега,друга работа,знам дека сум досадна Сакам на другарка да и купам парфем или нешто слично,онака без повод, некој до 500 денари. Ги имам користено повеќето,ама тие се малку поскапи,а слабо буџет деновиве. Избори: 1.Summer White или Summer white sunrise,односно кој е поубав? -цена 400 денари или 2:Да порачам некој од следниве: Pur Blanca,Avon Love,Dazzling MOments,Celebre,Simply Her,притоа само Бланката ми е користена,другиве појма неам како мирисаат? -цена 470 денари. Ви благодарам однапред за мислењата,ако има некои
Во тековниот каталог, сите 4 Pur Blanca парфеми се по 229 денари (страна 11). Вистина доаѓаат со услов, да порачаш производи во вредност од 950, но верувам дека и да имаш помала порачка, дистрибутерката ќе ти излезе во предвид
Ти изгледа го разгледуваш наредниот Тековниот е брошура 4, 03.03-23.03 http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201504
@Marossa немаш постар, туку понов каталог Тој е следниот. Во тековниот сите Pur Blanca ги има за 229 денари, со услов во претходниот да си направила порачка од минимум 950 денари. Ама ако порачуваш преку другарка, може да ти заврши услуга.