Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @buba4e89 160 денари е затоа .. инаку треба да пракам порачки уште малку па имам повеќе прашања за вас ..
    1. Од пурбланките парфемите велите дека е најубав лилавиот а после него кој е поубав од синиот и розевиот ?
    2. Од маскарите која е подобра
    avon-superextend-infinitize-mascara-profile1.jpg download.jpg
    3. Парфемот како ви се допага
    download (1).jpg

Прикачени фајлови:

2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Мислам дека на претставниците на Авон им стигаат по 2 каталози, за овој и наредниот месец, па дали некоја ќе може да ми каже дали и колку ќе чинат маскарите на Color Trend во наредниот каталог? И тие спрејовите за коса, со арганово масло, за волумен и слично?
    Маскарите одамна ги меркам, многу убави четки имаат, ама од овој каталог многу ми се собра некако, па да оставам и за нареден пат нешто. :wasntme::lol:

3. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    17.580
    @Winter Lady од парфемите само лилавиот и розовиот ги имам мириснато, така да незнам кој е поубав измеѓу розовиот и синиот. Од маскарите дефинитивно поубава е Big Darling. За мене таа е најубавата маскара што сум ја имала.

4. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @Oneo а розевиот како ти се допадна за разлика од лилавиот
    @MacaLove маскарите ке ги има и другите производи на colortrend и ке бидат одбери 2 производи за 260 денари инаку ти која маскара ја користиш од нив а за кој спреј мислиш од арганово масло за оној третманот ли мислиш золтиот со сино капаче 290 ден. ке е тој или мислиш за новиот спреј со 5 скапоцени масла тој ке биде 310 ден. ако сакаш да дознаеш и други работи стави слика ке ти казам . позз :P:wasntme::mm:

5. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    17.580
    @Winter Lady Според мене лилавиот е подобар :D

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    Дали некоја ги проба кремите кои ќе бидат новитет во К6 Nutra effects? Јас имав 10тина тестери и сите ги употребив, денес ми стигна и подарок крема сината, од хидрирачката линија и многу ми се допаѓа, одамна не сум била позитивно изненадена од крема за лице. Е сега, ќе ги има во уште 4 варијанти (балансирачка, сјајна, зацврстувачка +35 и напредна против стареење 45+) ме интересира зелената балансирачка дали некој ја пробал и коментари?

На UnknownLadyDi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. emmagirl

emmagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    во наредниот каталог се 1 за 159 ден а две за 259 ден , тие спрејовите се по 289 ако мислиме на истите :):D

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  8. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Си ја нарачав керамичката чаша со силиконско капаче и сега вика дека е пренослива а на капакот има две дупчиња и сега не ми е јасно за што служат тие ??

9. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    3.480
    Од овој каталог си го нарачав белиот Pur Blanca, го имам пробано и ми се допаѓа баш е пролетен.
    И фиксаторот за шминка, мислам дека поефтин од сега не ни бил :) .

На Marossa и crazylady им се допаѓа ова.
  10. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485

На кои две дупчиња мислиш? Колку што се сеќавам дупчиња имаше само силиконскиот капак за пиење отворот

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
  12. Winter Lady

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
  13. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Овие каталозиве и понудите се зараза,се нешто попусти и не можам да им одолеам :D
    Туку сакав да прашам,кој крем за лице е најубав според вас,јас имам сува кожа и ми треба ептен хидратантен,Го користев оној од какао путер,ама не ми се осеќа,за 2 минути ќе се впие и пак суво лице.
    Сакам нешто од Авон,пошто конвенционалните Dove,Nivea,Becutan не ми вршат многу работа.

И ми стигна Luxe свиленикава пудра,не е лоша за евтините пари што ја зедов :D Само не ми трае многу,после 2 часа ја снема од лицето,а за покривност е доста солидна,како што периодов имам брунчиња низ цело лице,одлично си ја врши работата.

14. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.485
    @Marossa Anew vitale дневната/Anew Nutri advance (rich nourishment) или од новите Nutra effects сината крема, таа е хидратантна, ја имаш и по солидна цена во Фокусот :) Ја користев Anew, сега на новава се префрлив и новава повеќе ми одговара.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @Marossa, не е Авон но да ја пробаш Cera diCupra Rosa? Јас сум презадоволна, мелем е за сува кожа а и цената и е супер поднослива- 170 ден за 75 мл.

16. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ви благодарам,ќе се проба во скоро време. :*

Е сега,друга работа,знам дека сум досадна :D
    Сакам на другарка да и купам парфем или нешто слично,онака без повод, некој до 500 денари.
    Ги имам користено повеќето,ама тие се малку поскапи,а слабо буџет деновиве.
    Избори:
    1.Summer White или Summer white sunrise,односно кој е поубав? -цена 400 денари
    или
    2:Да порачам некој од следниве: Pur Blanca,Avon Love,Dazzling MOments,Celebre,Simply Her,притоа само Бланката ми е користена,другиве појма неам како мирисаат? -цена 470 денари.
    Ви благодарам однапред за мислењата,ако има некои :D

17. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    Во тековниот каталог, сите 4 Pur Blanca парфеми се по 229 денари (страна 11). Вистина доаѓаат со услов, да порачаш производи во вредност од 950, но верувам дека и да имаш помала порачка, дистрибутерката ќе ти излезе во предвид :)

18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    @Nausicaa Јас изгледа постар каталог имам,мојов е од 24.03 -13.04, Кампања 5.И 6ка е испаднат?

19. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
  20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    @Marossa немаш постар, туку понов каталог :D
    Тој е следниот. Во тековниот сите Pur Blanca ги има за 229 денари, со услов во претходниот да си направила порачка од минимум 950 денари. Ама ако порачуваш преку другарка, може да ти заврши услуга.