Добро штом се разбравме Ами јас од тој си порачав пудра и веќе ми стигна,зар уште можат да порачуваат од истиот,кога веќе им е споделен новиов? Колку не се разбирам во овие работи,а едно време сакав да се зачленам
Каталозите им траат 3 недели, порачки има два пати неделно, зависи кој претставник кога порачува. Некои порачуваат на почеток на каталогот, некои на крај. Сега од новиот не можеш да порачуваш дур не истече тековниот, на 23ти.
Гледам неможеш да се одлучиш околу изборов на парфемиве а и ако неможеш да завршиш работа да го земеш Pur Blanca за 229, во случај да носи накит порачај и од сетовите со обетки. Добри коментари имам прочитано за накитот кој е во сребрена боја, иако јас сеуште не си имам порачано ништо. Не ми текнува кои сетови ги имаше во тековниот, но оние во кутивче се одлични за подарок. Вака од прилика изгледаат, само не знам кој се сега во понудата но обично цените до 500 денари им се.
Оваа комбинација ја користам веќе неколку месеци и сум презадоволна косата ми е мека, права и дури и нема потреба од пеглање. Ги препорачувам.
А 3 за 280, дај си барем уште 50 денари и земи си 3. Јас го имам тоа второто со мирис на зимски бобинки и ептееен е убаво. Си имам ставено неколку пати но барем мене повеќе ми одговара за во лето, ем светкаат.
За тој вториот гарантирам дека светка но не е толку многу нападно тоа, барем јас така мислам. А за првиотнезнам точно, ќе одговори некој кој го користел само знам дека има мирис на ванила кој лично јас не го поднесувам.
Кога сме веќе кај светките, овој го има некој пробано? Убаво ми мириса, сакам да го порачам, башка во овој каталог не е скап како за 400ml, ама не сакам многу светкавци. Јас имам порано користено еден светкав лосион од Авон, еве го го најдов Прво си помислив да не е истиот, само во друга амбалажа, ама ми се чини не е ист мирисот. Овој немаше многу светки колку што се сеќавам.
Пред некој ден ми стигнаа порачките и првиот ласион го имав порачано за мене и е преубав. Најубав од сите ласиони кои ги имам. Доста траен мирис кој се чуствува. Исто така и овој светка но ептен малку. И повеќе е за во пролет-лето има така нежен мирис.
А дали знаеш каква е во живо златникавата Gold gleam?Вака на слика убаво нежно златна боја изгледа,во живо да не е на жолто повеќе?И толку ли се лоши јас одамна ги меркам таман сеа на попустов сакав да си нарачам. И дали некој го користел бронзерот од Luxe,гледам има само една нијанса и како изгледа во живо?
Јас го порачав неодамна и на неколку пати го пробав и слободно можам да кажам дека вреди за парите, како прво количински е топ, мирисот е солиден (не ми е многу по кеиф ама може да помине), се впива во кожата лесно, и се чуствува мирисот саат време, кога сме веќе кај светките тие се дискретни и мн ми прави мерак ради тоа, онака за на пролет топ ќе ми се најде.
@lovemme како ти се допаѓа парфемот Butterfly менее ми стигна ама некако чуден мирис има како на ништо да не мириса а и вопшто не ми траеше кога се прснав ,, па ај ти сподели искуство
Исто и мене на ништо не ми мириса и одма се ветрее... Добро е што го земав како поклон пошо сваро утка голема им е овој парфем
Прашање до диструбутерките во врска со лосионот со светки- другарка ми преку која порачувам ми вика дека повеќе го нема на лагер. Вистина е тоа или ме дрибла?