Првиот парфем од суммер колекцијата го имала ли и претходно зошто ке го има од следниот каталог ако некој го имал ве молам да сподели рецензија .. а и овој вториов го има во нето понудите а во каталогот не се секавам кога го имало па да не е кој заостанат како ви се допага и дали е траен ај чикас помагајте ...
Da interesno e sisenceto mnogu... Jas go zemav kako poklon bidejki sum clen vo avon i sobrav 10 maskari za oci. Predobra e, cetceto e mn ubavo,dolgotrajna e,tesko se vadi... Samo mene mi smeta sto e mnogu tecna i ima cuden miris.
На Карипски рај. Има доста сладок мирис, тропски, би рекла на манго (можеби?). Мене лично не ми траат претерано многу парфемите општо од Авон, така да, не очекувај некоја преголема трајност на мирисот отткако ќе прснеш. Притискаш еднаш до двапати и серумот го размачкуваш на дланките и потоа го нанесуваш на краевите на косата. Одлични се, но количината е мала (барем за мене, зошто имам густа коса со голем волумен).
Сум користела појќе, ама ете од сите што сум ги користела следниве парфеми седеа околу 2-3 дена: 1.Femme 2. Today Tomorrow Always 3. Premiere Luxe Blush 4. Pasion Dance
rare pearls. Прекрасен е ,автентичен и уникатен.Има некој необичен и аристократски мирис. И трае и трае. Кој го користел знае. Јас веќе 2 години не сум го сменила.
@lovemme Па и јас така го зедов сисенцето е уникатно ама ај да се надеваме дека подоцна ке ми се допадне што е случај и со другите парфеми првите 2-3 пати не ти се допагаат а потоа ти стануваат омилени .. @IronLady Ти благодарам многу .. @eloves Капките се прекрасни мала колицна се ама затоа е доволно 2 капки да ставиш на рацете и да размачкаш и со прсти оди од ушињата па надоле и јас имам многу бујна коса а со ептен мала количина не ми станува бушава косата сега се на попуст земи си ги обавезно освен да ти е косата бујна и долга до половина па да ставиш 3 капки .. @MissChievous А колку часа трае тоалетната вода ?
@peregrina Па овој rare pearls е траен , тудејот , премиер лукс блуш , white sunsine , incandessence , femme , little black dress , passion dance , secret fantasy rozeviot , pur blanca beliot , ultra sexy ..
Овој го имаше другарка ми и навистина убаво мириса и трае, долго време го користеше Јас го имав овој го добив на подарок и преубав мирис, долготраен, таман сега за пролет/лето
јас во четвтокот порачував и ми викаше дека го нема но во електронската фактура видов дека е ставен што би требало да стигне.
Според мене оваа е дефинитивно најдобрата маскара од авон. Четката е малце заоблена и со еден слој веднаш ги подига трепките. Сите пофалби од мене. Две капки тураш во рацете и ги нанесуваш на врвовите од косата, ама никако погоре затоа што ќе ти измрси косата.
Пола саат/саат, зависи колку ќе прснеш. Но, мириса преубаво, јас обожавам тропски мириси. Гледам во наредниот е на попуст за 199 денари, вреди за тие пари.
За κапκите мене не ми се мρси κосата и можеби е до тоа што јас имам бујна κоса па затоа јас со пρстите поминувам по κосата се додеκа не видам деκа немам веќе мρсно од κапκите на ρацете .. јас само на κоρенот не ставам и супеρ ми излегува не ми се мρси доκолκу ставам 1-2 κапκи аκо ставате повеќе тогаш κе ви се мρси .. а да дадеш 200 ден. за пола саат еден саат па тоа додеκа излњзеш од дома и стигнеш до посаκуваното место ле ти изветρее и тρеба да си го носиш во чанта хахаха иначе κолκу мл. е овој тρопсκи паρфем
Ви благодарам девојки знам дека се користи само на врвовите, никако на коренот оти сепак се мрсни ќе ја измрсам косата. Имам користено еден други третмани од Авон па знам дека се става само на врвовите но, прашањето ми беше дали откако ќе ја измијам косата, на влажна, сува коса? Пред пеглање, после пеглање? Секој различно ги користи. Другарка ми вели јас ги ставам пред пеглање, а вујна ми вели јас ги ставам после пеглање. Како праивлно треба да се користат?