Да, баш ја наручав прошлиот месец оти ми требаше, но сепак се двоумев дали ќе биде океј. И испадна дека за џабе се двоумев. Подлогава е супер, се прилагодува, и самиот молив или сенка да стаеш, остануваат на место, во тоа ти гарантирам
@dora96 јас го користам, еве веќе почнав и второ шишенце и да ти кажам право помага. Мене ми беа рамениците многу исфрлени со ситни брумчиња и откако го користам спрејот некако ми се исчистија, каде каде ми се почисти од претходно.
Ако имаш густа коса можеш да си ги ставиш и пред пеглање и после пеглање, јас ги ставам пред пеглање за заштита на косата на мокра коса и ги ставам после пеглање за сјај и електрицитет на косата
Толку нема избор по парфимерииве па се купува од каталог по нарачка и тоа нешто кое неможете ни да го пробате ? Па и не е ефтино за да се ,, траќате,, по Авон и било кој друг каталог. Не значи ни дека ако јас го користев и ми одговарало, дека и на друг ке одговара !?! Лудило !
Незнам дали си била во можност да мириснеш некој парфем од авон, па да видиш дека има голем избор и за секој вкус. Авон не е некој нов бренд 2-3год. па ние сме едниствени на форумов кои што знаеме за него и порачуваме, има милиони корисници. А па и во парфимерии не е поефтино или има поголем избор-.-. А тоа за користењето мислам дека во 99% од случаите е дека ако одговара на некоја личност, одговара и на поголемиот дел од нив. Па и затоа таму фино лепо ти пишува за кој тип на кожа е, за која возраст и сл. Лудило е стварно како размислуваш
@delevingne Ги содржи сите шминки на Авон и кој за каков тип е, како се користи, како одреден продукт да го нанесеш за одреден ефект, совети и трикови да речам, за овално/долгнавесто лице, за крупни/ситни очи итн. Јас го имам постариот број, пред овој што беше, тоа е содржината.
Девојки ако мозе некој да објасни дали парфемите пур бланка се 4 за 230 денари или само еден .. нека се јават кординаторките ги молааам ..
А добар им е фиксаторот или не? Цената страшно многу му паднала. Порано мислам беше околу 300 и нешто а сега беше околу 180 денари.