Фалаа ти .. а κој е запознаен со пудρите од colortend гледам има една течна за свеж изглед на лицето со ρпзово ладе штп пува colortend а дρугата лесна течна пудρа со поρтоκалово κаде штп пишува гоρе
сакам и мене да ме известуваш за се,бидејќи координаторот ми е машко и плус не е од мој град и не ме известува...
Има некој користено ваква пудра? Пишува течна пудра со мат ефект па ме интересира каква е и како сте биле задоволни?
Е ваκа девојκи и мене ме интеρесиρа за пудρата што ја постиρала eloves ,, delevingne еве сега се оκл гледам деκа kaley ти слиκала што κе има во 5 за 25 денаρи .. јас да напоменам од паρфемот celebre zadovolna 20 % од можни 100 % и од тρајност и миρис па вие κои κе го земете со душа κе чеκам ρецензија и аκо може неκој да одговоρи за тестеρите
@Winter Lady се извинувам што е вака јавно но во пораките никако неможев да најдам каде се испраќаат слики. Првата страна намерно не ја сликав од причина што синоќа ќеркичката на братучедка ми беше кај нас и сигурно ја помешала со боенка па со црн маркер ми ја ишарала целата страна. Инаку таму се наоѓаат оние парфимираните спрејчиња pasion dance, pur blanca и тоа третото како розевко не можам името да му го видам. Шифрите неможам да ти ги запишам не се гледаат.
@eloves fala ti mnogu ama kako ne se gledaat sifrite aj ako mozevo lp napisi mi sifrite za sjajot za usni za apsolutna boja za prviot i tretiot i za 2 maska taa novata zoltata so sea puter i za balsamite odzadi za usni i kazete koj go ima onoj balsam so pcelin vosok
Кармините им се многу убави, посебно тие на колор тренд совршени се и не се скапи до кај 130 ден се а траат многу
1.Сјај за испакнување на усните: (7мл) plumping pearl - 03178 luscious mauye - 10900 pink pucker - 33506 2. Сјај за усни за апсолутна боја: (6мл) tender pink - 24679 pure poppy - 19505 renewing rose - 24323 smoth berry - 24976 soft peach - 24661 radiant red - 24646 nourishing nude - 01958 heavenly honey - 21022 3. Потхранувачка маска со мароканско арганово масло за сите типови коса (150мл) - 08144 4. Maски за лице: (75 мл) Хидратантна маска за лице Amazonian Treasures - 14084 Потхранувачка маска за лице со африкански шеа путер - 45930 Маска за лице India Intensity - 26203 Хидратантна маска за лице медитеранско маслиново масло - 34868 5. Гел за чистење лице. тоник и ласион за лице со алое и ѓумбир: (200 мл) - 06670 6. Парфимирани спрејчиња: (100мл) Passion Dance - 45542 Celebre - 38273 Pur blanca - 45393 Шифрите за спрејчињата се сигурно точни, другарката ми ги кажа.
@eloves si se namacila site si gi pisala ne si trebalo jas samo odredeni sakav da znam sepak mnogu ti falaa pozz
Добра е пудрава но ако имаш чисто лице затоа што има мала покривност. Доаѓа како крем во боја на пудра
@eloves Како бе зенска за 1 па мене @Fatalnata ми каза дека мозело 10-15 пати да се стави и тоа онака солидно