Znaci samo mene ne mi stignala tuff kakov baksuz sum sega gledam vo fokusot se 240 ili kolku se so 40 & popust pa sakam da si zemam edna koja e najubava spored vas ili samo hidrirackata linija ste ja probale oti posle vo 6 fokusot planiram da si gi zemav 2 sto se so parfemot pudrata gelot za tusiranje za 900 denari ..
Девојки, несакајќи сум си го фрлила нето флаерот за претставници од К4, дали ќе сака некоја од вас да ми ги слика 3те страни без насловната и да ми ги прати тука или во лп? Со можност да се читаат шифрите.
Нешто сите запнавме по овие евтини пудρи и мене ме интеρесиρа за оваа и за онаа со поρтоκалов натпис.
Color Trend е линија наменета за тинејџерки, за млада кожа, мислам дека немаат којзнае каква покривност. Овие две (и камената и течната) ги користи братучетка ми, она е задоволна, ама нема што многу да покрие на лицето, само ете мерак и е да се шминка
На една од обуките од Авон, чија тема беше целата линија на производи од Колор Тренд, првата работа беше она што AnaKarenina го напиша. Дека тоа е козметика за тинејџерки и сите производи имаат полесна структура. Затоа и најчесто се со весели бои (лаковите, сјаевите, сенките за очи). Пудрите се за помала покривснот и за помлада кожа. Дури и кармините не се со иста формула како другите кармини во Авон, се од таа причина дека се за помала возраст.
Претпоставувам дека станува збор за ненамерна грешка но сликата која си ја поставила не е од шампонот против првут, туку од потхранувачкиот шампон со арганово масло(кој е одличен!). Тебе ти треба овој шампон Другарка ми го користи и е задоволна-и го решава проблемот со првутот и не и ја мрси косата повеќе од вообичаено.
А кој мислиш дека е најдобар не тие за постари зени од овие 2 од чиа семе и од стрецилија гледам дека си имала 10 тестери а тие за постари зени нели мозе да ги користам јас имам на целото една мала линија (брчка) мозеби ке ми се измазни хх
Дали некој ги користел маскарите на Авон тие од colortrend? Сакам да ја порачам розевата или зелената. Која е најубава?
Овој не е против перут ако не се лажам, овој е со мароканско масло и за сите типови на коса. Има друг против перут јас одамна го користев и при првото миење немав таков проблем, после некое време прекинав да го користам и со друг шампон ми се појави пак. Од пред нова година навака обавезно го користам пак и сум презадоволна.
@Winter Lady Не знам за другите никој не ми дал препорака затоа што уште никој не ги користел, јас од хидрантната сум презадоволна, додека од матирачката, вчера прв пат пробав ама немам јас масна кожа и ниту имаше некаков ефект, нормално од еднаш не е ни возможно, ама нема ни да продолжам да ја користам зашто немам потреба.
Јас ја користев и не сум баш задоволна. Покривноста и беше ок, ама на лице кога ќе ја ставев некако чудно беше. Дефинитивно не е најдобрата што сум ја користела.
Другарка моја ја има користено и воопшто не беше задоволна, сега последно си ја имаше порачано Luxe пудрата за лице и е доста задоволна ем покривна била, ем лесна
Јас исто ја зедов лукс.И за мене се џабе фрлени пари.Не ми прија на кожата ич.Ај шо не покрива туку и ми ја суши кожата.
Ако мислеше на овој со арганово масло,немам користено шампон. А од оној за против првут,воопшто не сум.Првутот не ми исчезна,ми испаднаа пликови низ главата,и ненормално чешаше,ме печеше дури.Тој не го препорачувам.