Го имав јас ама немаше некои ефекти барем не кај мене а го користев редовно секој ден се масираа деловите со целулит ама немаше подобрување
Која од Лукс пудрите ја користеше? Јас сум при крај со Буржоа Хелти Миксот и ја меркам Luxe Miracle Perfecting Foundation (осветлувачката) но имам сува и чувствителна кожа која лесно се вцрвенува...
И јас имам суво лице,па баш ми одговора оваа,само мојата е нијанса Natural Glamour. И не заборавај да ставаш крем пред нанесување на пудра и да постои 10тина минути.
Другарка го користи веќе 10 месеци презадоволна е, во почетокот викаше џабе се мачка и фрла пари, ама после подолг период даде резултати, иако она го користи со редовно вежбање, како масажа после тренингот, стварно и помогна. Сега дека во Фокусот имаат попуст 10 ми порача
Zdravo ima li nekoj naraacano ovie ovosni labela od avon sto se na 90 strana http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201504 me interesira kakvi se kako stojat na usta mirisat li mnogu nesto za niv?
Ти благодарам но јас незнам сега која крема да ја земам пишува дека онаа портокаловата е за нерамномерен тен коза без сјај и темни дамки а јас немам потреба од таква а сакам 2 да си порачам а и немам ни многу сува ни па мрсна коза за да ја земам зелената крема .. ти ги проба ли тестерите да пишеш нешто како се показале
@CirezD видов дека постави слики кој крема за што е но кога ке го испробаш оној тестер од блескавата линија портокаловата пишии ..
Го имам вториот и мислам дека беше против горење на косата од фен и пегла. Го нанесувам на влажна коса и после сушам, јас сум презадоволна зашто со него не ми се плетка косата и лесно се чешла,убаво мириса.