Ќе одиш со 16ка, застанува точно пред куќата, тоа е предлопследна 16ка. Само пази да не го утнеш правецот. Чекај на зелено пазарче И повели на гости
Кај ФОН поминуваат приватна 23ка (од нова македонија до ченто), државна 13ка (од кисела вода до жечезара), државна 42 (од драчево до железара) и државна 3А (од клиника до средно ЕТУЦ) и 3В (од клиника до кванташки пазар). Тоа во заграда им се почетната и крајната станица. Инаку повеќето застануваат кај фабрикава де....како се викаше... Славија.. мислам... нема везе, 1 мин до ФОН е станицата. На страната на ЈСП (http://www.jsp.com.mk/VozenRed.aspx ) има возен ред.
Да не знае некој за колку време стигнува 50ка од болница до рекорд, и од рекорд до континентал?? и отприлика колку автобуски има од рекорд до континентал?
Па вака, од Бoлница до Рекорд има отприлика 5 мин.зависи од семафорите Од Рекорд до Континентал, има 6 станици и се стига за 10-тина минути, пак, зависи од гужвата на БитПазар п.с.Ова според некоја моја пресметка.. оддамна не сум се возела
Во 50ка секогаш има гужва. Од рекорд до Континентал нема шанси да стигне за 10 минути. 15 да, 10 не. Барем не се случило во моево долгогодишно возење во овој автобус.
Јас треба во 18:50 да бидам пред континентал, ќе има шанси да стигнам со автобусот што тргнува во 18:23 од болница? (сега видов на возен ред на јсп) п.с. фала ви на информациите
Би требало да стигнеш. Тогаш нема многу гужва затоа што часовиве на учениците им завршуваат околу 6 ипол
Колку пари е Скопје-Кавадарци? Негде околу 300, 350? Денеска тетката на шалтер не беше љубезна да ме информира, малку изнервирана беше.
најефтино ти е 30 евра ,, секој ден има поаѓање е сеа автобусот е ГАЛЕБ ОХРИД ... од скопје за софија стига за 4 саати автобусот поаѓа од охрид оди кичево па скопје па софија така мислам дека беше...
утре одам за ск, ако може некој да му каже кој автобус е од железничка до државна болница, ве молам , се изнанадов пари за такси
Како да идам утре накај матка?? Знам дека со 60 се оди, но ова Дексион ме буни.. Од Транспортен центар тргнува или?? Вака пишува До драчево со 41, а потоа со 80.