Јас да си прашам, може ли со некој и со кој ако може автобус се стига до Метрополис арена? Смотано ми е прашањево, ама не го знам баш најдобро овој дело од градов.
Општи прашања Преку македонија сообраќај имаш, Ск-Маврово-Ск, со тоа што те остава на почетокот па си фаќаш од мештанските диви таксиња за понатака до куќа. Цената е мислам 500-800 повратна , така нешто беше. Јави се на автобуска во Скопје и прашај.
Ве молам итно ми е ...дали некој може да ми даде број од такси компании ама на вип да се . ?? Фала од напред
Општи прашања девојки ве молам за помош.. итно ми трега страната за возен ред за возовите од скопје со тргаат и ден мислам саат...се утепав од барање на нет но не најдов ве молам ако знае некоја да ми пише
Што мислите за наше такси?Мајка ми еднаш се јави да викне и таа од таму ја отпукала у 2 секунди и сега нејќе да се вози со нив а они ми беа омилени
Општи прашања Кој автобус може да ме однесе од рекорд до систина или од партизнаска до систина или во близина на систина?
Општи прашања Јас колку што сум информирана, автобусот 18ка поминува пред Александар Палас, па таму да се симнеш и пешки до Систина. А знам и за 21А кој ќе те остави одма пред Систина, мислам дека овој повеќе ти одговара Отвори си на Јсп и види си распоред
Општи прашања До лисиче се иде со автобус 7 така? Не сум била никад натака така да не знам... И ако може некој да ми каже после рекорд уште колку станици има до трговскиот во лисиче дека треба таму да се симнам па да не се изгубам