Општи прашања Можеби е касно ама сега го видов прашањево. Воз има Велес - Скопје скоро цел ден, значи повеќе пати само незнам точно кое време иначе има. Најубаво да се јавиш да си прашаш.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Девојки дали знаете некој автобус што поминува/тргнува од железничка, и иде до државна?
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје 3Б поминува од таму (можеби и 3А исто поминува ама не сум сигурна). Прилично ретки линии се така да провери го распоредот на страната на јсп за да знаеш точно кое време тргнуваат. Друга опција ти е 23ка (приватна) што проаѓа од таму и е честа, но има малку пешачење до државна од нејзината последна станица во Капиштец.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје До државна иде и автобусот „Милениумски крст“ кој трга од железничка. Исто ти идат и 50 и 57 ама тие поминуваат од кај бит пазар преку гтц и рекорд, исто и 9 која оди од бит пазар преку југо дрво, градска, рекорд ...
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје И 3-ка оди до Државна и поминува покрај железничка. Ја има често
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Ќе ви бидам преблагодарна ако ми кажете кои бројчиња автобуси поминуваат откај Веро (или рекорд)и одат по Партизанска. Итно ми е. 5ка што тргнува од Ново Лисиче застанува на градежен? Ви благодарам!
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Веро кај транспортен центар. Исто го редактирав прашањето, ако знаеш дали 5ка застанува кај градежен да ми одговориш!
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Не не, 5 не оди на партизанска, туку од рекорд оди право накај кузман. можеш со 22 пример, таа оди од транспортен преку рекорд, па на партизанска, а и честа е. Сиурно има и други автобуси само сега не ми текнува, јас често не одам по таа релација
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Знам ама во тоа време кога мене ми одговара од 15А што оди по Илинденска.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје ^^^ Градежен е уствари Архитектонски? Ако е тој... 7, 15, 21 и 22 поминуваат и покрај Верото во центар и покрај факултетот. И покрај рекорд. Додека 4ка поминува покрај рекорд и покрај факултетот, меѓутоа не поминува кај верото.