ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје 22,21,7,15 поминуваат од кај верото,а на рекорд истите тие плус 24 и 4
Општи прашања ми требаат информации за Матка во скопје,што како и со која автобус да одам,каде да се симнам ве молам за повеќе информации од некој кој бил веќе таму?
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Девојки како се стигнува од Центар до Расадник? Мислам со кој автобус... ?
Општи прашања Девојки може некоја од вас да ми објасни по лп како да стигнам до тинексот кај Соборна? Со кој автобус, т.е. на која автобуска да се симнам?
Општи прашања Која автобускии линии поминуваат кај базенот во Карпош што е кај салата ,а што поминуваат и во центар?
Општи прашања 21а, застанува пред Александар Палас. 18 исто така, но мислам дека не поминува на Рекорд. 15а, застанува некаде спроти Филип II, на Илинденска.
Општи прашања Тргнува од Транспортен Центар, па Рекорд, продолжува по Партизанска се до Хотел Карпош, потоа врти десно по улицата(моментално не ми текнува како се вика), и продолжува право, и следна станица е Александар Палас. Мајка ми е секој ден со овој автобус,затоа знам
Има, провери распоред на http://www.sas.com.mk/. Цената не ја пишува за релација Штип-Скопје ама би требало да е иста како Скопје-Штип повратна 370 ден.
52 и 53 поминуваат низ Идризово. Тргнуваат од транспортен центар, па кај банки (спроти веро), и продолжуваат накај битпазар.
Мене ми требаат бројчиња на автобуси што поминуваат кај саемот, по можност да одат низ Аеродром (тц Бисер), ако нема такви, може да ми кажете кои поминуваат кај транспортен центар и одат натаму. Благодарам!!!