Ми треба мала помош....Да не знае некоја дали има станица (и каде) на 57ца после завод за вработување но пред да сврти на семафорите лево? Значи во правец Козле-Радишани........?
Качанички пат е Визбегово? Ако е, тогаш поминува 18 и 18а. Ама што како, не знам. Подобро некој поупатен да ти каже.
Фала за одговорот, но ми се сменија насоките Сега ме интересира кој автобус оди од кај автобуска (транс. центар) до Перо Наков - поточно до кај А1 телевизија?
До А1 точно нема автобус кој оди. Низ тој дел поминуваат 23 (само приватен имаш) и 54 и 44 кои ги има 2-3 пати во денот.
Да да најдов за 23, ама јас не сум од Скопје и незнам кај да се симнам на Перо Наков за да ми биде најблиску до А1. Има и автобус 3б ( прв пат гледам дека постоел) кој оди до кванташки пазар, па сега ке видам што ке правам.
Знае ли некој распоред на 23ка кога трга од ченто?? нигде неможам да најдам? А исто така ако знае некој и за приватните 52, 63 распоред каде може да се најде?
Prevoz do Kanjon Matka Dali nekoj moze da mi kaze so koj gradski avtobusi od Sk, od kade, koga... se stignuva do Matka? Tnxxx