Летово се враќам во МК на гости јухуууу може некој да ми каже колку отприлика е картата за Делчево од Скопје и наутрп кое време оди од 7 до 10 часот, да си ја видам братучетка ми едвај чекам
За сите што бараат информации за возен ред, превозници, цени за меѓуградски линии, можете да видите на страната http://www.sas.com.mk. Liebe.Love Скопје - Делчево rainvbow16 Ск-КП-Ск
Утре автобус од Прилеп за Битола , дали знае некој кога има ? и дали е редовна линијата како од Пон-Пет
Не знаев каде на друго место да го поставам прашањево: Дали патот накај Делчево е наузгорничав или науздолничав. (не знам ниту дали се граматички исправни зборовите но, сепак, мислам дека разбирате што сакам да прашам )
Де ќе ве замолам, некој љубезен да ми каже колку е таксито од Овче Поле до Свети Николе, прекрасната спојка која ве води до градот, кривината која ниеден автобус не ја врти и те остава у сред пустина.. м?
Знае страната на автобуска во секое време. Зависи со кој превозник одиш има од 630 ден., 730 ден., 780 ден. и 800 ден.
Девојки ме интересира од кај Булевар Трета македонска бригада, поточно кај Тинекс до Американ колеџ за накај Центар и обратно кои автобуси минат?
Колку ќе ме чини, на мојата слободна од школо што ми е да си додадам маркица за месец август? Spoiler Знам дека е рано но да знам, да си планирам
Ќе може некој на Google maps, да ми прати линк, каде се наоѓа последна стара 5ка во Ново Лисиче? Или приближно што се наоѓа во близина?