Moze nekoj da mi kaze koj avtobusi pominuvaat niz avtokomanda i kade odat i koi zastanuvaat na rekord.. znam samo za 50ka deka ide do drzavna fala vi odnapred
па вака, во автокоманда поминуваат многу 50,63,65,52,66,68 тие сега ми текнуваат и освен 50ка сите одат на железничка, а да поминува во автокоманда и на рекорд незнам не ми текнува ..
2ка поминува низ автокоманда и застанува многу блиску до рекорд. 13ка поминува и оди до кисела вода (ама ретка е-.-)
Со кој автобус можам од влае или карпош да стигнам до золошка освен 8 дека е редок и не ми одговара времето кога поаѓа за денес?
8 и 15а. Или па ако ни тоа не ти одговара, тогаш со нешто, 22,21,4... да одиш до Симпо и од таму до золошка пешки, околу 10 минути одење е.
не знам дали е соодветно прашањето за темава , ама би сакала да прашам дали знаете можеби, дали има автобуски превоз до Женева?
Има преку Дурмо турс, секоја среда и сабота повратна карта е 200 и нешто евра. Ако не се лажам нема директен воз за Атина од тука..можеби ако ја вратиле возната линија Скопје - Солун, па после од таму за Атина да фатиш воз, но цената зависи со кој воз, термин на патување...
Дали знае некој каде можам да добијам информации за градскиот превоз во Штип?? Кој термин каде оди автобусот итн.?
21-тргнува од Железничка, Рекорд, потоа оди по Партизанска до Влае. Пред семафорите за накај Ѓорче, врти десно и продолжува накај Злокуќани, а потоа с.Бардовци. 21А- Тргнува од Железничка, Рекорд, потоа оди по Партизанска, но само до Хотел Карпош. После таа автобуска, врти десно за накај Александар Палас, па потоа накај Систина, и на крај с.Бардовци.