Девојки дали има автобус кој иде до Визбегово Од каде тргнува и слично... Конкретно ми треба да отидам до https://www.facebook.com/pantermisgiftcentar/about ПАНТЕР МИС ГИФТ ЦЕНТАР, ама колку ќе биде изводливо со автобус, ако некој е запознаен нека пише.
Ако може некој да ми каже и да ме упати со кој автобус ќе можам да стигнам од железничка па се до касарнава Илинден???Ако може некој да ми каже ке му бидам благодарна
Fala ti najmnogu...a avtobusi koe vreme ima..mislam na kolku minuti pominuvaat...ima odreden termin ili?
нема на што сега ке ти кажам, ке одиш кај што пишува приградски линии, и ке ти се појават сите броеви на автобуси, ти ќе стиснеш на тој број што ти треба и доле ќе ти се појави кога и од каде трга
Видов..и уште еднаш фала!! А уште нешто...да се иде со такси од железничка до кај касарна Илинден колку ќе чини од прилика??? ))
Населба Илинден (каде што оди 63) и касарна Илинден се наоѓаат на сосема различни краеви од Скопјево. Го упативте девојчево на сосема погрешно место.
Kako sto se rasprasav direktna linija nemalo od zelezincka do kasarnava....a tamu kaj sosakam da idam u kasarnava i naselbava..se razlicni..bas se rasprasav.,,sepak fala vi
Феминки, оди ли некој автобус од железничка до индустринска зона во нас. Илинден? или ако нема таков од каде најблиску да се качам ? итно ми треба