Општи прашања Ајде некој што живее во Аеродром (или што е запознаен со автобускиве линии кои циркулираат таму): дали 3ка оди до Државна и дали застанува на постојката кај Скопјанка?
Општи прашања Од постојката пред Веро Џамбо кој автобус да го фатам ако сакам да одам до Министерство за економија?А кој автобус од Министерство за економија до Шутка,дали има таква автобуска линија?
Општи прашања Од Vero Jumbo до Министерство за Економија ќе си фатиш 5-ка. А, од Министерство за Економија т.е улицата паралелно со неа (Васил Ѓоргов) има само 57-ца која оди до Радишани.
Сакам да кажам... Се извинувам но, не ја најдов соодветната тема, ако е во можност некој да ми каже дали има автобуски превоз од Куманово до Штип, по 17 часот, итно ми е
Сакам да кажам... Прашав една колешка ми кажа последен од Куманово до Штип бил во 13 30. А инаку имало и таксисти кои оделе до Штип.
Aj некој/а Кумановец/Кумановка нека пише ако ги знае точните термини за Јоцо Турс , Мамли Травел , Де Лукс комбињата?
Девојки, со кој автобус можам да стигнам од центарот на Скопје до населба Илинден (треба да одам до dhl главната канцеларија)?
Девојки, со кој автобус можам да стигнам од центарот на Скопје до населба Илинден (треба да одам до dhl главната канцеларија)?
Феминки , итно ми треба одговор, ако некоја е од куманово или знае да ми каже распоред на комбиња ама од куманово за скопје и од каде тргнуваат ? фала однапред