Сакам да прашам...? каде можам да најдам на нет некоја страна да видам во колку саат има автобус од скопје за прилеп ?.. итно ми е
Сакам да прашам...? А оти не се јавиш да си прашаш, најсигурно ти е така..Еве ти ги телефоните 02 2466011 02 2466313
Иде ли автобус од Н.Лисиче до Драчево и кој (ако иде)? Spoiler Не знам да се снајдам на странава на ЈСП
Сакам да прашам...? Пак јас ќе ти одговорам. Зависи каде живееш, но на Партизанска поминуваат речиси сите броеви. Инаку ќе треба да се симнеш кај Хотел Карпош и после преминуваш од другата страна на Партизанска и позади зградите е Педагошки факултет. Е во комшии ќе ми доаѓаш.
Сакам да прашам...? оф живеам Радишани на рекорд ќе фатам некој,затоа бројче ми треба 4ka оди натака така?
Дали ноќниве линии на јсп функционираат? Никогаш не сум одела толку касно со автобус, а сега морам, и имам автобус во 03:35 ама не знам дали ќе го има воопшто
Сакам да прашам...? Ама јас треба да идам со тие,накај центар,и затоа не знам дали ќе има, за враќање од град има луѓе, ама за идење у 3 ипол сабајле тешко
Сакам да прашам...? Мислам дека последниот после оди до гаража, за Центар не верувам. Ама јавис е во ЈСП или прашај некој шофер.