Феминки, сакам да одам до Аеродромот Александар Велики со автобуски превоз сама во еден правец. Ама за назад ќе бидеме двајца и ме интересира дали таму би можеле да најдеме такси? Значи дали има такси превоз таму, јас никогаш не сум била до аеродромот и би ви била благодарна ако ми објасните. Ако знаете можете ида ми кажете дали цената на таксито е иста за еден и за двајца? Ви благодарам
Да злато цената ти е иста и за еден и за двајца од 900ден до 1200 во еден правец. И да таму имаш таксисти кои чекаат. Но зошто не одиш со автобус дирекно те остава таму. Еве ти линк http://www.vardarexpress.com/ околу 170ден беше за едно лице во еден правец. Имаш различни термини поврзани со летовите. На страната ти пишува од каде најблиску можеш да се качиш.
Многу ти благодарам Јас планирам да одам со автобус натака секако многу ми е поефтино, ама одам сама натаму, а за назад ќе имам друштво и не знам како ќе одговара па ми требаше информација за назад како е со такси ако треба да се враќаме. Фала ти мнооогу *
22 ( тргнува од Транспортен центар-Железничка станица) и 7 поминува кај комплекс банки,но не тргнува од железничка.