3A i 3B..isto i 44 i 23 Site preku rekord, vero centar, aerodrom itn.. 42 odi od dracevo do zelezara 13ka od kisela voda do zelezara Ne znam kakva dopirna tocka imaat so jane sandanski.. 42 i 13 NE odat na rekord!!!
Полека, очи бодат извичниците. А зошто рекорд? Јас одговорив во случај ако прашува од плоштадот во Аеродром Јане Сандански накај Фон.
Девојката никаде не спомна плоштад. Ниту главниот ниту тој кај Ј.С Туку праша до ФОН ..ПРЕКУ јане сандански... А 42 и 13 не одат ни по бул.Ј.Сандански ниту преку населбата (т.е близина на воен базен)... Извичниците се за потенцирање...на можна опасност
Епа ќе ја наведеш на погрешно место а тоа е крајно нефер!!! Вакви работи функционираат на принципот - ако знаеш кажи ако не молчи.. за да не одмогнеш Еве уште 3 извичници, сепак нема да стигнам ни близу до 15
Да, ќе го прашаш возачот каде да се симнеш. Мислам дека поблиску ти е станицата откако ќе го поминеш Тцц Плаза.
Проверен организиран превоз до Солун (и назад) за 4 души? Може и да е во мало комбе за 8 души, а може и кола/караван само за 4ца. Која цена се, и дали некој има да ми препорача човек што добро вози до таму? Извинете ако не е прашањево баш соодветно за тука...
Треба да одам од железничка до стариот Тинекс во Кисела вода.Освен 41,67 кој бус оди натаму,со такси колку би ме чинело?