50ка - автокоманда - центар А, континентал - железничка 45ка, 65ка и сите други приградски што одат накај селата во општина Гази Баба, а тргаат од Транспортен, но 45 и 65 се најчести.
Здраво дали некој знае да ми каже возни редови за Куманово-Скопје? Дали некои комбиња одат до Педагошки факултет како порано? Ако да во колку часот се сообраќаат? Колку чини месечна карта Куманово-Скопје? Ви благодарам
Ја симнав апликацијата Скопска, се снајдов за дополнување, ама како се валидира картичката во автобус ако знае и ја користи некој?
Од кога 15А не поминува на Југодрво? Јас знам дека оди како и обичната 15ка..а таа оди кај југодрво.. Само што после Рекорд 15А продолжува од кај Влада, по Илинденска се до Сити мол.. А обичната 15ка по Партизанска се до Сити мол.. Инаку на Југодрво стои и 3, 3а, 3б, 5, 9, 15, 15а, 22, 21, 21а, 23, 7, 27 .. и оние 41, 31, 51, 67, 58, 70, 73, 74
Има година и пол сигурно откако 15А после Веро Џамбо оди десно према судовите и Мавровка и продолжува по Илинденска до Сити мол.
Ауу стварно сега гледам на онаа апликацијата.. Ама другиве ги проверив сега, сите поминуваат Што да правам, јас сум човек што се откажал од ск пред 3 ипол год
Здраво Дали знаете случајно колку би ме чинело такси од аеродром до ѓорче до санте плус болница? Или па ако знаете дали застанува таму автобус 5ка,зошто немам одено во тој дел и не ми е познато