Дали некој знае возен ред за Скопје-Битола?Дали се уште важи тоа за бесплатно за лица до 27 секоја прва и трета недела?
Бесплатното со возови важи да,со лична карта/пасош,прв и трет викенд.Возниот ред за возовите е ист секој ден,а за автобусите не знам.
Има, да. Барем првите ноќни секогаш ми доаѓаат. Веројатно и тие од покасно ги пуштаат, само се немам возено
Гледав за 22 и 5 знам дека они имаа ноќни, ама најкасно што видов беше 23ч. Не знам дали имаат после 12ч.
Здраво. Дали знае некој кој автобус треба да го користам за да одам до STAR OCEANво центар карши гимназијата Јосип Броз?? Од куманово сум јас иначе
Здраво, дали автобусите што одат за охрид од скопје застануваат на некои од градските постојките нис скопје? не ми има смисла од ѓорче да идам до автобуска и после пак со автобусот наваму
Ѓорче после Тинексот има една табла каде што пишува Меѓуградска постојка. Исто и после Соборна кај дирекцијата на Лук Оил.
Веќе ти кажале каде застануваат. Да напоменам дека во автобус можеш да купиш само карта во еден правец, ако сакаш повратна мора на автобуска.
Dechkiiii so kojj buss da odam od Chento do Alexander Palace? I dali bas tamu ke me simne negdee, pozz mislam deka 2ka no ne sum sigurna
Пред Александар Палас поминува 21а, он трга од железничка. А можеш да се качиш на 15а или 8 и да се симнеш на илинденска па да поодиш малку. Е сега од Ченто не знам кој бус оди ама најдобро да дојдеш до железничка или до центар или да фатиш 8мица попатно кај Битпазар
Луѓе ја имам изгубено повратната карта патувам од Италија до Скопје треба и назад како да приложам дека имам? Дали имаат некоја евиденција