Сакам да прашам...? Јес, на паркингот зад или пред зградите, кој како си го гледа. Ама тоа е , нема бегање, возење до последна станица.
Сакам да прашам...? дечки да ве прашам си земав повратна карта за автобус и тие карти важат 1 месец. и сега дали важат до тај месец со сум ги земала или од таа дата се рачуна коа сум купила
Kолку јас што памтам немаш автобус од таму, евентуално 50 и 57 се збунив поминуваат од рекорд де, само што вртат кај холидеј ин 9 не поминува од рекорд, а за тие само знам дека поминуваат накај бит пазар
Сакам да прашам...? 16ka,2a,13 ka--сите одат до Железара,ќе се симнеш на станицата пред Автомакедонија во Автокоманда спроти шумарски,и спроти се наоѓа црквата.
Сакам да прашам...? Со воз е 360-380 денари, така нешто. А со автобус е поскапо, 600 денари отприлика. Ако си студент, има некакви попусти на картите, прашај си слободно на железничка и на автобуска.
Сакам да прашам...? Ако има некоја форумџика од нас. Радишани да ми објасни како да стигнам до игротеката Том и Џери со автобус 57 ?
Сакам да прашам...? http://nikona.mk/kontakt.html еве види овде значи треба да се симнеш на станицата што доаѓа откако ќе го видиш маркетот Гиго
Сакам да прашам...? Возови има секојдневно на истите релации. Повели линк од возниот ред: http://www.mz.com.mk/uploads/izvod%20od ... 202011.pdf
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Пошто многу е збунувачки странава на ЈСП, дали може да ми кажете како се стига од Капиштец до Американ Колеџ, кои линии одат до таму? И со кои линии да стигнам од Американ колеџ до ГТЦ? (Зарем не е очигледно дека не сум од Скопје? Па ве молам немој со иронични коментари)
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Ангел од Капиштец до Американ Колеџ директна линија мислам дека нема... ама не сум сигурна А од Американ Колеџ до ГТЦ можеш со 7, 7а, 7б, 17
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје од капиштец, кај дом на печат стои 7а и 7б тие те носат до американ колеџ, одма пред него е станицата и после на другата страна на улицата си чекаш (од кај американ колеџ зборам) 7 чиста, 7а 7б а 17 не иде на рекорд, туку врти кај холидеј ин, на пазарче и е последна станица
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје 7а нема. Има само чиста 7ца и 7б. 7б стои на Дом на печат,а чиста иде до Карпош 3.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Ај ќе ве молам малце помош сега.Кажете ми кој автобус застанува некаде блиску до соборна? И кој поминува покрај автобуска? За 22 само знам...