ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје А 22 застанува таму? Сакав да кажам знам дека кај автобуската поминува,лошо јас се изразив...
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Од соборна до автобуска идат 15 и 22, а инаку кај соборна што застануват се повеќе. 24, 2, 12, 15, 19, 4 и други има ама не ми текнуваат во моментот.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје 2, 4, 7, 21, 22, 22-А, 24 сите поминуваат и застануваат на станицата кај Соборна.
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Неколку пати ве приметив велите до автобуска... јас како што знам сите тие се автобуски, ама согледувам дека има некоја посебна автобуска автобуска што ја викате, или јас сум торко и грешно разбирам?
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје @SexyLady можеби мислат на транспортен центар, ( кој автобус оди до железничка) Ако мислите на тоа тогаш 22ка оди сигурно 100% до таму. Позз
Фала ви на сите! Иначе за автобуска пошто се знае,главна автобуска станица затоа така,на скратено А иначе другите си се постојки (барем јас така знам) Епа ќе фаќам 22 најсигурно,или 15.Ако не,можи и некој од тие што ги кажавте,ако видам
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје да прашам тука на 3-ка која и е последна станица? ја треба да одам до 3 бисери утре а не сум сигурна да не згрешам
На 3ка последна станица е спортската сала МЗТ, ама врти низ Ново Лисиче. Инаку, ако треба да се симнеш кај Три бисери, од Железничка станица број точно 3 станици. На третата се симнуваш. Значи ти си на Железничка да речеме и имаш 1.станицата кај секс шоп Валијант 2.станицата кај Тобако 2 и 3. станицата кај 3 Бисери. Јас да прашам - каде побогу е ул. Рајко Жинзифов, не можам да се снајдам на мапава (жена! ) и кои автобуси возикаат дотаму?
Според Гугл Мапс ова би требало да е улицата Рајко Жинзифов, тука некаде кај Буњаковец е, значи можеш со било кој автобус кој иде по Партизанска.
Која автобуска линија, освен 4ка, поминува покрај Чешма во Кисела Вода? Eдит: По можност да поминуваат низ центар.
Сакам да прашам кои автобуси поминуваат од кај станицата после Симпо, во Карпош? По можност да се од железничка. П.с. Освен 7 и 22.