ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Ајде феминки, верни патници на ЈСП да ми објасните нешто. Која од вас се вози со 22-ка и го владее реонот на Волково? Ми требаат некои насоки како да стигнам до ресторанот Панорама во Волково. Со 22-ка можам ли да одам и дали е ресторанот далеку од последната автобуска на 22-ка (пишува дека Лепенец му е последна). Ако не е блиску, стојат ли на автобуската таксисти за да ме однесат до ресторанот?
Поскапе такси превозот Koи компании возат по стари цени или со попуст ако може информираните феминки да пишат?
Поскапе такси превозот Такси Палас ако се на повик на цената даваат 40 ден. попуст. 15166 е бројот. А за други не знам.
Да не знае некој наутро утре дали има воз за Гевгелија. Не сум си одела со воз досега незнам како идат линиите, ми рекоа демек во 9 имало ама не е сигурна другарка ми
оди некој автобус на релација аеродром -автокоманда ? ама не од транспортен центар туку од аеродром и како иде 3ка на кој релација ?
Колку е почетна тарифа за таксито во Штип? И колку би чинело возење од автобуската станица до факултетите (кампус 4 т.е. филолошки, економски, правен...) ? Едит: И ако може број на такси во Штип?
ЈСП (Јавно Сообраќајно Претпријатие) Скопје Со кој автобус можам од Автокоманда до Зебра да стигнам? Или од Градска до Зебра,сеедно ?
57мица. А таа ќе си ја фатиш од Бит Пазар, пред ГТЦ или Рекорд. Инаку јас вакви релации секогаш пешки ги одам. ГТЦ-Зебра по скратен пат преку Беко, Рамстор преку цветениот пазар нов со просечно побрзо одење 15 до 20 минути. До завод 23 минути има И барем не се гужваш во 57мица и заштедуваш 35 денари Јас сакам да пешачам, кој неќе нека се гужва
За накај Хиподром нешто превоз, автобус оди .. кој ..како ? Ми треба да стигнам од таму од Аеродром ?
Дали некој знае каде треба да се пријават таксистите кои работат на црно (нелгално)? Ако некој знае ве молам пишете.
Има даа, и најчесто кога ке стигнеш на стража го фаќаш. Тоа ти се импровизирани таксиња, со табличка TAXI, и со решетки за багаж на кровот Само за цената ич не ми текнува...Мислам не е повеке од 400-500 ден (а кога ке се бутнете внатре 4ца нема да ви се фати многу)...
каде до центар, широк поим?? до железника за 5 минути буквално, а до рекорд за 10. Ако има гужва плус 2-3 минути