Чивија се вика. Внатре се шири,се топи се прај гума. Секаде се лепат вака гумите. Немаш потреба од нови гуми. Вози слободно нема никаков проблем.
Сите што зборевме, ни кажаа дека е опасно зошо е од страната така што најверојатно ќе биде нова гума. На ѕидот на гумата е имаме долги патишта со дупки, планини итн и 10 саати скоро пат.
Баш петокот во една гаража така јако удривме во страничниот дел, како тротоарче, цела тртка се направи на гумата. Имам апп за колата, одма проверив, не покажуваше загуба на воздух ама со цел страв извозивме до сервисот, да не пукне на пат. Таму двете ги сменија, и здравата и новата. Не знаев за ова до сега.
Баш петокот во една гаража така јако удривме во страничниот дел, како тротоарче, цела тртка се направи на гумата. Имам апп за колата, одма проверив, не покажуваше загуба на воздух ама со цел страв извозивме до сервисот, да не пукне на пат. Таму двете ги сменија, и здравата и новата. Не знаев за ова до сега.
Здраво , продавам Тигуан со панорама 2011 година сосема ОК цена за џип. Кој е заинтересиран нека пише.
Ај да прашам во врска со нешто што ми се случи дури возев. Возев во 5та брзина, но еден од настрана се вклучи пред мене наеднаш така што морав малку ко нагло да намалам, и во брзање некако наместо во четврта влезе во рикверц, и колата направи некој груб звук, но наеднаш се поправив и сменав во четврта. После тоа нормално довозив, не се појави ништо чудно. Да не се утна пак внатре нешто, а да не знам? Сега имам повеќе искуство, и ова одамна од почетокот ми се нема случено да влези не во брзината која треба.
Можно е да се подгризале запците малку на рикверц запчаниците, но не е толку страшно, се случува. Пробај рикверц вози види дали има некоја разлика.
Имаме Мерцедес W211 автоматик 2009год., пред 1 недела купен. Подобра кола мислам дека не постои на светов. И комотна и мала потрошувачка , е сега за сервис ќе видиме )) Дали некој има да сподели дали е задоволен?
C270 170ks 2002 машинерија. Овие Е класа тие се уште подобри. Ниту едно возило неможи да се спореди со мечка. Едино да се пази на корозија назад на полумесеци и редовно промена на масло во мењач.
Здраво. Купувме нова кола, конкретно Сузуки, од Миркат. Прво ни ветија дека ќе стигне сега до четврток, сега испаѓа ам немало да стигне, тек нареден четврток, можда чак и понеделник( не наредна недела, туку 7 јули му доаѓа) Ја плативме веќе пола сума. Сега викаат и сервисот се наплаќал за нова кола кога се купувала, ам дека кснела као нас немало да ни наплатат. Ме интересираат, продаваат магла, мафтосуваат као џабе ќе дале а тоа не се наплаќа, или пк стварно се наплаќа тоа што и да им е?
Дечки, овластениот центар за Сузуки - Миркат, од кога е започнат со работа? Како му било претходното име?
Дечки здраво. Некој совет со што да ја покривам колата да нема измет од птици? Немам друго паркинг место освен под дрво и парче ми ја прават секој ден. Мислам цела плата по перални ја давам. Некое чаре?