Дечко ми нема кола и јас немам кола ама се надевам еден ден ќе имаме И не ми е многу важно тоа Иначе да ви ја олеснам работата кога ќе ми купувате роденденски подарок или Одлучете сами
E сега излажа Да е твоја колава на сликата неможе, прво зашто у кошот има нешто пишувано а тоа сигурно не си го пишал ти. Второ кај има ваков паркинг у македонија ? Трето и да имаш таква кола сигурно не е оаа на сликата. ( А ако грешам извини. ) И сега гледам дека е симната од интернет, поради начинот на кој е заппишана. Може другите не забележале, ама јас неможам да не ти кажам у лице. А и некој да ме прави будала а паметот убаво ми работи неможе Редактирам за да кажам дека цитирав од 3-та сртана за да можете да ја видите сликата.
Мене ми се допаѓаше многу bmw x3 и им благодарам на татко ми и брат ми што ми ја исполнија желбата пред една година,вакво е и мојто само црно,и многу по убаво, бело не сакам
Eве ја и мојата мерцедеска Поклон ми е од татко ми кога положив за возачка..Иако не ми е баш по ќеиф А баш би сакала да ми поклони Porsche Cayenne или Аudi Q7
Ова е иделна кола за мене, сакам ваква, и ќе се палам на неа т.е. ќе ја палам кога ќе биде моја Сум имала секакви дечковци, и со кола и без кола, и со bmw и со ауди, сеа си имам со шпоретче ко што кажа тренди и највеќе го сакам