Здравје кога ќе положам, сакам да си возам некое мало количе што ќе можам секаде да го паркирам Многу ми е слатка бубата како кола
Не ми се верува дека не сум единствена што сака Буба!!! Секогаш кога ќе кажам дека сакам Буба сите ме гледаат ко ненормална и ми викаат А како не! Јас сакам џип, да се знае дека возиш кола! хахаха Јас па ич нејќам големи коли. Мало и слатко, во секое време да можеш да паркираш, а сепак изгледа толку стилски Ај лав ит!
Обожавам автомобили, сите марки и модели ги знам Моментално имаме 2 автомобили, Форд Ескорт и сега пред 1 месец купивме Мицубиши Лансер Спортбек црн, ист како на сликата е. А ќе заборавев да кажам, исто така и чичкоми пред неколку месеци купи Мицубиши како нас, али чичкоми зеде Аутлендер, а ние зедовме Лансер. И морам да кажам дека сме презадоволни од Мицубиши како јапонска марка на автомобили.
Не се палам многу по автомобили ама си гледам и марка и дизајн. Моментално си имам Тојота Корола од овие новиве и презадоволна сум. Автомобилот повеќе го гледам како потреба која ќе ми врши работа
Мнооооогу сакам автомобили али Aston Martin DB9 Volante во срце го носам Се надевам дека ќе се случи некое чудо евангелиско и ќе го имам Ептен скромно
Не се фалам со убави коли...ама мене ме бендисва оваа Audi A4 веќе 6 месеци го чекам татко ми да ми го купе ама како што гледам се иплаќа чеканото http://www.youtube.com/watch?v=O6gsdQre ... r_embedded
Не ми треба автомобил за да забележам некој дечко. Вака лично, иако не сакам автомобили јас би оваа: Многу ми е женствена, стабилна и силна. Покажува карактер, чудно знам.
Изгледа по карактер сум мегаломан, па сакам само големи и гломазни ствари окулу мене, очигледно бикот си работи во мене па сакам луксуз и комфор, затоа ова кју 7 ми прави мерак и те како, еве го Прав лепотан, еден ден мора нешто вакво да возикам Што да правам кога ми е безобразно секси... А сега за сега би се задоволила и со едно Пежо 206 цц
Јас лично многу се палам на коли...не за друго него во такво опкружување живеам татко ми има работа со коли и по дома само за тоа збориме и сите тие особености на одредени коли, а откога јас сум родена татко ми смени 7 коли меѓу кои и многу добри светски познати марки како Јагуар и Крајслер. Ама во никој случај не би го гледала дечкото со тоа каква кола има.... сеа сум мала ама за понатака
Мојот сега веќе бивши вози Range Rover, и откако ја испробав ги срушив стереотипите дека џиповите се гломазни коли, дури мислам и е подобар модел од било кој. Имаш прегледност на ситуацијата и контрола целосна. Јас возам алтеа и сум задоволна.