Сакав последниот пат, ама ме разубедија моите, глупи работи од типот на па се знаме со сите од банка, ќе се среди се, итн. јас немав начин сама да покренам, без финансии и уште не ги знаев вака работите,како и да е моите не беа заинтересирани да се докажуваат уште. Да ми сеа овој памет друго ќе е, никој не слушам, ама тоа е. Верувам дека никогаш веќе нема да се повтори.
Zdravo imam edno prasanje non stop mi se javuvaat od afencija za naplata na dolgovi I sekakvi Zakaria iskustva moze
Jas imam drug problem daden sum na izvrsitel i se prosleduva toj nalog za administrativna zabrana od strana na mojot rabotodavec no bankata i ponatamu prodolzuva da mi gi zema site sredstva od smetka pa nesto vraka nesto zadrzuva za zatezni kamati me vrtat vo krug neli treba samo izvrsitelot da naplatuva a ne po cela plata da mi se povlekuva koga veke ja trgnal blokadata veke podolgo vreme go pravat toa
Ako nekoj imal vakvo iskustvo bi mi bilo od golema pomos,ako moze malku da me upati toa prv pat sum na izvrsitel i samo me vozat vo krug
Pa ja zemaat avtomatski pa se pravat deka e nesto do sistemot i sekogas falat sredstva po tri-cetiri iljadi a na izvrsitelot mu se plaka redovno
Gi gledam na elek.bankarstvo sve se za zatezni kamati sto ne postojat toa sve odi preku izvrsitel no od bankata nemaat nikakov odgovor samo me prefrlaat od oddel do oddel i nikoj ne znae nisto
Dali treba dogovor da potpisam zatoa sto nemam potpisano nisto izvrsitelot mi veli ne trebalo da potpisam dogovor no kaj nego si se odbiva 1/5 so administrativna zabrana no i bankata si ja povlekuva cela plata i me stavija vo lavirint
Ако имаш друг кредит, картичка,дозволен минус, сигурно за тоа банката ти повлекува. Тие не ти се поврзани со долгот што ти е на извршител и воедно затоа што си на извршител не престанува обврската за плаќање на истите.
Немам други долгови проверив све се правдаат дека системот им работел на тој начин.Сега утре ке одам до банка да им кажам дека ми ги повлекле парите па ке вратат дел а дел задржуваат за некои затезни камати.И никако да се видам со некој од банката да ми каже зашто е тоа така.