Оваа место се наоѓа некаде после Солун убав е местото имате за шетање кафичи чиста вода брод који ве носи до Солун ценатае е за возрасни две ипол евра а за деца 2 евра за апартман може да се најде ја направив темава за некој ако одии да го запознаам малку повеќе со местово хехехе Еве слики од оваа место: ttps://www.google.com/search?q=ebelin+beauty+blender&espv=2&biw=1920&bih=979&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=U5eIVbDVH-nW7QbZl4H4BQ&ved=0CAcQ_AUoAg#tbm=isch&q=agia+triada++beach
@Quuen си била ли? Јас сакам да идам на еднондевно капење а не ми се тера толку пат до халкидики за еден ден па прелистав на интернет туку не знам не сум била никогаш и не знам дали има убави места да се седне на кафе пример. Благодарам
Да сум била и тоа два пати сега за кафичи немаш можда многу како на Халкидики но има два-три (покрај морето) но претежно кафичите се под апартманите т.е на призмјето се кафичи додека на горните спратови се апартмани или места каде што живеаат луѓето ако те интересира нешто повеќе пиши ми ЛП