Здраво дечки темва ја отворив со цел да слушнам ваши мислења. Во последно време слушам за новата "звезда" Адам Лабунски тоа дека ја. Има наклонетоста на понежниот пол, иако некои го сметаат за квалитетен вокал други и не се толку фасцинирани од неговата појава. Ме Интересира Како го доживувате вие? Што мислите, има ли место за него на македонската сцена? Како ја прифаќате неговата појава?
Да ја скрати таа могли косица, може да искочи нешто зезнато добро Со овој имиџ тешко. Иначе тука е добар на пример
Рано си слушнала за него. Мене одамна ми е познат, на еден фестивал го слушнав со оваа песна Е сега дали беше Охрид фест не сум сигурна. Добар е, добро пее ама мислам треба да си поработи на имиџот. Добро, косата му е препознатлив знак ама тие маичките со V израз што ги носи никако не можам да ги одобрам. Некако педерски делува...
По лигаво суштество од ова немам видено. Неколку емисии гледав каде што настапуваше,за пеење збор нема,убаво пее,ама тоа лигавење и занес до небо едноставно да ти се Многу рано се вивна дечкото во облаци.Не ми се допаѓа
Мене па ми се допаѓа Секси е некако насмеан цело време, различен од сите воошто Косицата му е топ, природна далеку посредена од многу наши пејачки
Прв пат го видов дечково на еден фестивал, ама не слушав како пее. И додека пееше на Пинк ѕвезди не го гледав. Само денот кога беше полуфиналето. Ми се допаѓа како пее. Што се однесува до косата, баш убаво му стои. Има харизма дечкото.
На мајка ми и беше фаворит. Инаку добар е, токму стилот, косата го прават уникатен и препознатлив. Не сум фан, ниту пак го следам ама сметам дека на секој талент треба да му се пружи шанса да биде дел од македонската музичка сцена.
Незнам баш точно но неколку мои бивши школски велеа дека демек бил циган,и дека тоа Адам му било уметничко име....не сакав да дискриминирам само реков да кажам(пред да ме осудувате) инаку него го имам видено и слушнато(на снимка на телефон) во еден ноќен бар како и ја пее омилената песна на една девојка и онака солиден
Има нешто спешл во него, некоја харизматичност го краси, сексипил..ама за мој вкус е малку слабичок, како скакулче ми е
Таман работа, не сме овде за да дискриминираме и осудуваме, но мислам дека за разлика од името неговото презиме не е македонско па така за неговата националност навистина незнам .... што и да е дечкото одлично пее
Дечкото му е син на пејачот Ибро Лабунски мислам Ибро се викаше.....стар пејач. И нема врска дали е циган или не.....но дека добро пее пее само што ептен му се дигна цената, откако го пофалија на пинк звезди и на крај се разочара бидејќи не влезе во топ 5 но тоа е таму гласа публиката... е сега дали ќе успее да направи кариера
Детево е од Струга ,и го познавам од гледање , многу ситно детенце а на ТВ ми е сосема поинаков Не е нешто посебно али добро пее
Такви му се манирите. Се ќе направи да е центар на внимание а не е интересен верувај бидејќи само прави провокаторски муабети, буцкало невидено е.