Не сакав да го пишам ова да не бидам груба , али увјек е во стегнати светли фармерки , значит да пукет ... косата пуштена , развиорена ..
Не е циган, торбеш е. Чат пат имаат заедно свирки со братучет ми, па така и го запознав. Неколку пати сме биле излезени во исто друштво... позитивен е, лупа многу глупости, така малку и се фолира ама ништо страшно. Иначе за висината, мене ми е до под рамена
Па мојот деактивиран е, сега веќе и трајно избришан и не можам точно да проверам ама беше потпишан некако Адамовског Лабунчета, вака нешто беше, види ако го нема сменето
Мене ич не ми се свиѓа како стојат цевка фамерка кај машки. Не изгледа убаво, а не е ни модерно па да му простиш. Океј е така тесни фармерки, ама не и некои што делуваат ко хеланка. Колку што имам забележано, Адам секогаш е така облечен и со по некоја раскопчана кошула за да му се гледа тетоважата. Додека го гледав на Пинкови Ѕвезди ми делуваше ко децана од мој клас кои се лигават за повисока оценка.
Прaшaњaвa ги пoстaвувaш зa дa јa држиш aктивнa темaвa или си нечијa прoдoлженa рaкa? Кoгa се oтвaрa темa, се изнесувa и свoј личен стaв. Зa некoј кoј сaмo знaеш декa супер пее дa oтвoриш темa...штo знaм. А.Л. е сaмoбендисaн и нaрцисoиден лик....ќе пишев сoрoсoиден
Не ми се допаѓа како појава. Многу е самобендисан, уфилман, жирито му ја крена цената уште толку, а не вреди, според мене.
Не ги почитувам и следам српскине шоуа како Ѕвезде Гранда, ниту пак стилот на музика што ја пее, така да за пеењето не можам да коментирам... ама од тоа што (неизбежно со популарноста на шоуво) сум видела по телевизија и на фејсбук ми изгледа премногу лигав, а и со стилот на облекување ми е страотен кич и типичен пример за сељак. И сериозно ли бе еден тип што нè претставувал на Ѕвезде Гранда заслужува цела тема за него?
Ех, Адамчо. Мене искрено ми е фолирант. Заврши во моето школо,ако не се лажам за готвач. Па сега пее песни, нас ни пееше на матурска. Што е низок,низок е. Од др.страна вака викаат фин човек. Меѓутоа како пејач не ми остава впечаток.
Ne mi se dopaga voopsto,nitu kako pejac nitu kako izgleda,nema maskost vo nego bar jas ne ja gledam,mn mi e zenstven
А да не претеруваме малку, со избрзаната определеност!? Ако сме искрени,и ако само сакаме да признаеме,какво мислење имаа за Тоше,многумина кои што ги познаваме,ќе сватиме дека слично,ако не исто викаа дека се лигавел и сл. Мислам дека треба да му се даде шанса без осуда,едноставно тоа е негов стил,и со облекување и пеење. Точно е дека постои кај него,тоа ѓупско пеење,ама можеби со време сето тоа ќе се измени и ќе се испегла.